Sena_liya scentburcu61 aynen bende yapmadım yapmakta istemedim böyle şeylere nedendir bilmiyorum ama hiç hevesim yok 🥴 eşimle birlikte hastanede doktordan öğrendik çıkınca merak eden akrabalarımıza mesajla yada arayip söyledik bizimki de çok düz olmuş sanırım 🤭😁
scentburcu61 Sena_liya hayır neden düz olsun 😊 en güzel hediye 🥰birde bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün o günler de gelecektir inşallah o kokunun tarifi yok Allah olmayanlara da versin 🙃🤲
Sena_liya scentburcu61 Amin canm Rabb im sağlıkla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin…
vesilece iremcannn1907 yok canım maalesef doktor sormadan pat diye söyledi 🥴 o yüzden misafirlere sürpriz olacak
e-sude2118 Daha ogrenemedim cinsiyeti ama yapıp yapmama konusunda kararsızım banada biraz fuzuli geliyor belki anı olsun diye resim felan çektirebilirim
vesilece e-sude2118 bende masalar kurup organizasyon yapmicam ama aile arasında bi balon patlatma hevesim var 🥰🙈
Bebetonunannesii Ben cinsiyet partisi yaptım. Çok güzeldi iyiki yapmışım ya. Kızıma bi anı olarak kaldı. Evde yaptım salonda masayı süsledik pasta yaptırdık bi kaç sevdiğim komşuyu çağırdım. Güzel oldu yani.