meneksedefne Kızlar 29 haftalık hamileyim ve çatlamalarım başladı, ne kullanılmalı? Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varmı?
syhnbebek meneksedefne bende Burda bekleyeyım önce bıo oil kullandım 6. Aya kadar o bitti 1 hafta diğer siparişin gelmesini bekledim o arada yırtıldım bende iç çamaşırım iz yaptı zannedıyordum 😥 şimdi de Hindistan cevizi yağı sürüyorum direk inşallah faydası olur
meneksedefne syhnbebek ya faydası olur umarım ben gül yağı kullandım ara ara ama göğüslerime faydası olmadı belki düzenli yapmadığım içindir ama pişman oldum daha etkili bir çözüm arıyorum
CeydaBilek Ben sabah kalktıgimda vazelin süruyorum bacaklarim dahil heryere suruyorum, gece yatmadan once de muslera nin kremini kullaniyorum. 24. Haftamdayim henüz bir çatlağim yok. Bunlarin disinda bol su iciyorum.
Glsh14 Ben 12.haftadan beri hindistan ve kantaron yagi kullaniyorum duzenli olarak.surmedigim zaman kasinti basliyor vucudum normaldede kurudur zaten bunlar cok guzel nemlendiriyor.25 haftaligim henuz olusmadi insallah olusmaz.gogusum gobegim bacagim hepsine suruyorum☺️
syhnbebek Glsh14 bende öyle çok erken başlamıştım şimdi 29. Haftadayız bir hafta önce gördüm daha yeni başladı yani çatlaklar kolların üst bölgesi göğüsler göbüş ve bacağa sürmek yeterliymiş biraz da genetik zaten neler sürersek sürelim
Glsh14 syhnbebek evet tabi vucutla alakali bi durum ama ben su ana kadar surekli bu yaglari surmeseydim eminimki coktan catlamistim cunku vucudum cok kasiniyor surmeyi geciktirdigimde.sizde o bioili beklediginiz 1 haftada catlamissiniz keske o sira yaglardan surseydiniz belki faydasi olurdu.biz onlemimizi alalimda gerisini bekleyip gorecegiz☺️
MerveAknc Benim çok kuru cildim kışın berbat oluyor bacaklarım falan pul pul dökülüyor ama göbeğimin pul pul döküldüğünü görünce çok şaşırdım yani siyah taytim beyaz oluyor 😑😑😑 kantaron yağı Dalin Bebek yağı Sebamed krem vazelin hep sürüyorum ama sanırım nafile 19. Haftadayım ama çok önce başladı kaşıntı dökülme