kereminannesiiiiiiiii Kizlaar emzirme sutyeni hangi marka aldiniz memnun olduğunuz varsa paylaşır mısınız? Bir de emzirme atleti de sart mi
Drkmls kereminannesiiiiiiiii 3 yıl önceki doğumumda ikisindende almıştım en çok atleti giydim penye ve daaha rahat diye
Mysaa kereminannesiiiiiiiii ben 3 emzirme 2 de emzirme atleti olarak almıştım Markasını unuttum eminönunden almıştım bi iç giyim markasıydı ama atlet daha çok kullandım pratik oda ama 2 2 alsan da yeter 😊
Turkaninalli kereminannesiiiiiiiii bugün aldım ebebekten baby mom marka internette yorumları görmüştüm kullanışlı diye bende aldım bakalım inşAllah memnun kalırız 🙏🙈
Gorkemm Gamze01- bedenini nasıl ayarladınız ya kimisi hamilelik öncesi alın diyor filan ben bilemedim hangi beden alacağımı
Gamze01- Gorkemm ben hamilelik öncesi S Xs giyen biriydim iyi ki mağazasından aldım çünkü m ve l denedim olmadı xL aldım gayet iyi oldu
Slnozclk Bende lcw dan kaplı emzirme atleti aldım ekstra sütyen gitmeye gerek kalmıyor çok memnunum aşırı rahat bence başka aramayın