Busra7834 Benim bebeğim şuan 37+2 başından beri 1 2 hafta geriden geliyor değişerek bu hafta 3 hafta ölçtü doktor yatış verdi suni sancıyla doğum deneriz olmadı alırız dedi sonra başka doktora devretti oda ayrıntılı ultrasona yolladı orada ölçüm bir hafta geride çıktı doğuma gerek yok dedi üstelik geçen haftaya göre 400 gram almış üç gündür nst takip ettiler yatışta gayet normal çıktı bende çıkmak istediğimi söyledim oda doğuma kadar kalsan iyi olur dedi doğuma 20 gün gösteriyor bu arada bende imza atıp çıktım risk alıyorum diye çünkü bi sıkıntım yok hareketleri de normal bebeğin birşeyim olursa acile giderim zaten sürekli doktor değişiyor devlet hastanesi ayrıca gelişim devam ederken bebeğimi neden aldırayım ki uzun oldu ama başına gelen var mı ?
Hasret0658 Bende Pazartesi günü aynı şeyi yaşadım. 36+5 haftalıktım 32+6 ölçüldü yatış verildi suni sancı vercez olmazda sezeryan denildi sancım, açılmam falan bişeyim yoktu bebeğin hareketleri iyiydi 1 gün yattım taburcu ettiler. Siz naptınız acaba ?