Busranursahbazz çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tüm güzel dileklerim sizinle 🙏🧿 benimde ilk gebeliğim bende su şeklinde bekliyordum 35.haftamda idrar kaçırması çok yaşadım hatta suyum geldi sandım muhtemelen içinde oda geldi sonra 36+6da kanama ve sancı ile doğuma girdim benim içinde süreç farklıydı, Rabbim size iki evlat duygusunuda yaşatmış ne mutlu ❤ kesinlikle keşke daha önce dogursaymisim diyorum 🤗 bende doğum öncesi ebeyle konuşurken normal dogum da da süreçte sknti olursa o zaman seseryana da aldiklaei oluyormus onun icinse gorustuk tabi baktık sor u n olursa alabilirsiniz sezeryana demiştim , kimide hastahaneye 1 cm açılma ile gelip sonrasında açılması devam etmeyip sezeryana alıyordu bende 6 cm açılma olunca sonrası kolay ilerledi , 1 gün şancı çeken akrabalarim olmustu hatta ebe demisti sa aha kars i 5 ti gittik hastahaneye 12 gbi doğurursun demisti 7 de girdik eşimle doğuma 7.25 te doğdu kızımız 🤗 ama tabi 7 de artık buyk ıkınmaya geçmiştim ve vok şiddetli idi agrım epidural taktirdim tabi dogum da sade ve sancı duymadım geri kalan her seyi hissediyorsun, ve o an bedenimden ciksrkenki sıcaklığı hala hissediyorum kokusu, emerken sana bakışı elini tutusu❤ Rabbim size bu yolda yardim etmiş ne mutlu süreç zor olmuş ama olsun sonu mutlu 🧿 Tabiki.her süreç gibi her gebelikte farklidi4 şimdi yeniden tecrübe ediyorsunuz 🙏 benimde kızım çok hareketliydi en başından bu yana simdi de öyle ama çok uslu maşallahı var , onunla karnımda da konustutumuz için dunyayabilk geldiği günden bu yana sesimize olan tepkilerine havranız hep hareket halinde 🤗 inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlısıyla 🙏 sancı için doktorunuz ile görüşünce ne dedi, ben mesela 00.30 da başladı sancılarım az az di 1.30 da aradım görüştük şuan sesin iyi geliyor demisti dus al ev icinde gezin demisti sonra daha da arttı zaten 5 te hast gittik 6 da doktor geldi , sizde kronometre ile deneyin isterseniz şuan ne kadarlık hamilesiniz yalancı sancı durumu olabilir mi yaşadınız mi hiç? olsum ev içinde de işlenirken ayaktayız genelde bende yağmur zamanları vs fikamadifimda ev içinde hareket ediyorum tabiki evde bir minik olunca vakitte birlikte geçer, bende smdi ikinci gebelik ileride düşünürsem tabiki eskis gibi olmaz yürüyüşler filan , âmin inşallah tüm evlatlarımızı bize bagislasin hayırlı evlat eylesin🧿❤ sizde sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah , bende teşekkür ederim❤ dualarım sizlerle ve tüm bu yolda olanlarla ve tüm bebek isteyen herkese 🙏🐣 ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu 🙏güzel haberlerinizi bekliyorum 🐣