Merveofs Misafir için bir menü istiyorum hazırlık yapıp davet etmem gerekiyor. Aklıma tepsi böreği geldi ama yanına neler gider bilmiyorum. Ya da en baştan yemek menüsü yazarsanız sevinirim 🤭😂
Smyye1B Merveofs Düdüklüye at nohutu yanına pilav tavuk sote bide mercimek çorbası mis gibi menü 😅 salata turşu felan tamamdır 👍🏻 😅
Cananyildiz Merveofs tepsi böreği yanına meze tarzı şeyler gidebilir, önden çorba ikram edebilirsiniz, ortaya yaprak,kuru dolma tarzı seylerde olabilir,mercimek köftesi, fellah köftesi olabilir . Ayran ve çay ikramınz olur tercihe göre.
ikizleribeklerken Merveofs köri soslu mantarlı tavuk, patates püresi,pilav varsa haşlanmış hazır kuru fasulyeniz piyaz yapın yoksa normal salata,turşu Allah bereket versin😀 börekle uğraşmaktansa tatlı yapın daha iyi
gul06_ Merveofs güzel bir corba zerdecalli mercimek corbasi Orman kebabi veya firinda soslu baget yanina patetst biber felan atarsin Sehriyli pirinc pilavi veya garniturlu pilav orman kebabi yapmazsan eger Salata İcecek Yaprak sarma ortaya Havuc tarator Genelde benim menuler boyle oluyor 🤣