yagmur50 Kızlar kürtajdan sonra kanama kaç gün sürüyor ve adetle nasıl ayırt edilir bilginiz var mı 🤢 12 gün oldu kürtaj olalı 😔
Mrvtdmr yagmur50 benim kürtajdan sonra 1 hafta kanamam oldu ve bitti peşine normal 1 ay sonra adet oldum
Elifc12 yagmur50 benim de 6 gün yoğun geldi sonra kesildi yine geldi derken 15 gün sürdü. Kürtajdan tam 32 gün sonra adet olmuştum
nursanyildiz yagmur50 2 yada 3 gün sürmüştü tam 1 ay sonra adet oldum ben normalde çok kanama gören biri değilim ama kürtaj sonrası ilk adetim fazlaydi
m_k34 Benimde 13 gün olacak kanamam bir iki gün az geldi sonra kesildi hala adet olamadım 40 güne kadar normal dedi doktor.
yagmur50 m_k34 kesiliyor gibi oluyor tekrar geliyor doktorumda ne zaman biteceği belli değil demişti adet düzensizliğide olabilir demişti bana
yagmur50 m_k34 kesiliyor gibi oluyor tekrar geliyor doktorumda ne zaman biteceği belli değil demişti adet düzensizliğide olabilir demişti bana
m_k34 yagmur50 her bünye aynı değil içinde parça felan kalmadıysa kanama gelmemesi lazım yinede herkes farklı.
yagmur50 m_k34 kontrole gittim rahim içi temizlenmiş dedi doktor evet dediğiniz gibi bünyeye göre değişiyor büyük ihtimalle