Barisinannesi Selenm oglan bizim tuğhan :)) soyleyemiyorlar 😄😄 tuan tufan vs vs nasilsa alisilicak esimle benim ismimizden cikiyor ben pek taraftar diildim ama esim cok istedi kirmadim
Barisinannesi Selenm bizde de oyleydi herkes de deli gibi soruyor daha koymadik denince bi garipseniyor nedense. bi isim diyince de herkes bi yorum yapıyor desen bi turlu demesen bi türlu garip bi durum
Villanelle Erva zor değil çünkü bu aralar herkes koyuyor ve sıradan bir isim olacak bi 5 yıla. İdil daha hoş bence
Selenm Barisinannesi Biz etrafı umursamıyoruz ama kendimiz karı koca kararsızın önde gideniyiz şimdiye kadar 20 isim değiştirdik :)
Zeynepklprn Bizde erva koyucaz zor gelmedi hiç oyle dusunmedikte iki hece sonucta 😌 benimde cevremde hiç yok duyanlarda ilk defa duydum bu ismi diyor nedense bana 😂
Selenm Zeynepklprn bizim çevremizde de yok aslında ben eslem koyacaktım araştırdım erkek ismiymiş eflin koyacaktım onunda anlamı batmakmış o yüZden vazgeçtim ve erva da karar kıldım ama tek isim mi yoksa iki isim mi koysam diye düşünüyorum erva tek başına yavan mı kalır acaba :)