Sibel5516 Kızlar ben şuan 18 haftalık hamileyim doktorum bana 2.düzey ultrasyona gitmemi söyledi aranızda yaptıran var mi ? benim bulunduğum yerde ben bulamadım duyduğum kadarıyla 700 TL civariymiş
MerveeD Sibel5516 detaylı ultrasyon ben gittim canım 20. Haftamda, özel kliniklerde 600 den başlıyormuş bizim burda (mersinde) ben şehir hastanesinde yaptırdım ücretsiz
Mysaa Sibel5516 detaylı ultrason mu canım nerde oturuyorsun illaki uygun yerler vardı hastane olarak değil de merkez olarak da arastırabilirsin
Sibel5516 MerveeD Mysaa Tekirdağ oturuyorum bulamadım hiç bir yerde Edirnede var dediler 700 TL civariymis
Villanelle Detaylı ultrason mutlaka yaptırmak gerekir bence. Özelde fiyatı aşağı yukarı öyle. Ben Kasım ayında sanırım ikiz bebek için 1540 TL ödemiştim
Sibel5516 Villanelle özeli aradım yok dediler o yüzden size sorayım dedim baya korkuttular engelli mi değil mi v.s bakiyorlarmis
Mysaa Sibel5516 oraları hiç bilmiyorum ya ama normal de 500 ile 1000 tl arası değişiyor normal tek gebelikte ikiz gebelikte bu fiyatların 2 katı bulundugun yerde de 700 uygun aslında ortalama bi fiyat biraz ısrarcı olsan indirim yapmıyolarmı rekabet işi de bu bir nevide
Mysaa Sibel5516 ee orda herkes edirneyemi gidiyor ki canım bilmediğim için diyorum yanlış anlama illaki devlette vs ya da ne bilim vardır ya yakın bi yerlerde felan çok ilginc
Sibel5516 Mysaa doktor bana buralarda bulamazsın dedi ben buranın yabancisiyim Bursa’dan geldim bilmiyorum nerelerde var diye oda araştır Edirne’de olabilir dedi canim
Mysaa Sibel5516 anladım bi bak bakalım ya insallah yakınlarda vardır ya da hafta sonunda açık binyer varsa eşinle gidersin gibi .