Gzm23 Ceylin680 ayyy inşallah zamanında doğar ama erken doğarsa bile içim rahatladı şu an allh razı olsun 🙏🙏🙏😇😇😇
Gzm23 BesteKc yok düşünmedim sadede sordun canım benlm inşallah hepimiz bebişleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏🙏😇😇
Gzm23 Eclinass çok haklısın gerçekten canım benlm şüpesiz öyle rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Deva22 seyma1999 belli değil doğum şekli henüz. Bebeğin gelişimini tamamladığını söyledi gelse de korkmayız artık diye
Gzm23 Eylul1987 çok haklısın canım Benim bizim bile ne kadar yaşayacağımız allhın elinde rabbim bu dünyadan ona layık biri olarak huzuruna çıkmayı nasip etsin
Gzm23 Azize_3347 rabbim minnoşa sağlıklı ömürler versin karnındaki minnoşu da inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bfnde pazartesi 35 haftalık olacağım 🙏😇😇🤗🤗🤗🤗🤗
Azize_3347 Gzm23 amin inşallah saol canim rabbim seninde bebisii sağlıcakla ve zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah 🤗
CanselUrgnc Tulayyy- evet aynı doğdu canım kilosu indi şükür bugün geri doğduğu kilosuna geldi hiç korkma kuzum bebeni strese sokma bol bol dua et hayırlısı ile vaktinde gelsin
Tulayyy- CanselUrgnc ben o kdar korkuyorm kı bısey oluck dıye persembe gnu doguma alablr yarn nstye grıcm ıns kotu bsy cıkmaz napcmı bılmıyorm allahıma sıgındm onun emntını ona emnt edıyorm saglıkl nasıp eder ıns bana
Eliffefee Gzm23 var canım olmazmı 28 hafta doğup yaşayan bile var ablm 34 haftalık doğum yaptı kızı şuan 8 yaşında çok şükür🤲 bnde şuan 33 haftalığım gerilik oldgnu nerden anladı doktr kılosu felan mı düşük
Gzm23 Eliffefee yok canım benlm doktor ultrason da baktı dedi gerilik olabilir bende endişeliyim işte rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri 🙏😇😇😇
Eliffefee Gzm23 peki kilosu felan nasıl bnımkıne 2338 Gr dedi aynı haftada ki bebkleride merak edyrm açıkçası kıyaslamak için değil Kesnlıkle
Gzm23 3oglanannesi Oyy maşallah rabbim sağlıklı sıhatli ömürler nasip etsin inşallah yaa🙏🙏😇😇😇stres yapmayı bıraktım rabbime sığındım
Gzm23 Tulayyy- canım kesinlikle korkma Allha sığın bfnde öyle yapıyorum rabbim yavurlarımızı bize bağışlasın 🙏😇😇