vesilece 3 aylık oldum arkadaşlar 🧿 doktor yavaş yavaş yüz üstü yatmayı bırak dedi ama bel fıtığım var başka türlü uyuyamıyorum 🙈
Seymaben vesilece dogurdugun gün yuz ustu yatican valla isterse dikisler acilsin okadar ozledimki yuz ustu yatmayi 34+4 haftaligim 16. Haftadan itibaren birakmistim zaten bi zaman sonra istesende yatamiyorsun cokda zorlanmazsin dert etme❤️🌺
ayse-huseyin16 vesilece benim karnım 25. Haftada çıktığı için 25 e kadar yüz üstü yattım ama 25 ten itibaren yavaş yavaş değiştirmeye başladım 33 haftalığım asla rahat bir pozisyon bulamıyorum maalesef rahat pozisyon yok sabaha kadar 3-4 kez uyanıyorum 🥺
HilalEyce vesilece ama hep diyorlar ki bebek rahatsiz olduğunda belli edermiş istediğin kadar yat diyorlar kime inanacağımı şaşırdım 😂
cgnduru vesilece bende 13 hastalığım bazen şişlik hissedersem dikkat ediyorum ama yüz üstü çok yatiyorum ben 😀 kimse beni uyarmadi bende sormadim rahatsız olmaya başlayınca zaten yatamayacaksin bir şey olmadı diye düşünüyorum ❤
cgnduru vesilece şimdi çok küçük bir şey olmaz şuan bile sana yazarken yüz üstü yatıyorum 😀 bir süre sonra yatamayacaksin zaten ❤
Minigindunyasi vesilece anam ben gebe olduğumu öğrendgm gibi bıraktım bir süre acı çektm resmen yüzüstü yatamıyorm diye ama alışıyor İnsn😃
Eda_Esen vesilece yavaş yavaş uyursun canm ben bebeği ezer miyim korkumdan yan bile yatarken dikkat ediyorum 😂😂😂
eylulummmm @vesilece bende bu konuyla ilgili post acmistim karniniz büyüyene kadar yatabikirsin dediler biraz daha büyüyünce istesekte yatamicakmisz bir zararı olmaz dediler ama bilemiyorum
BMelek vesilece karnim beni rahatsiz edene kadar yattim ben doktorumda ayni seyi soyledi zaten bir zaman sonra yattigimda bebek tekmeliyordu istemsiz korkup yatmamaya basladim yatabiliyorken yat sonuna kadar🙈