gizemm0688 Merhaba arkadaşlar. 5 haftalık gebeyim. Ankara’da gittiğiniz doktor ve hastane tavsiyelerinizi alabılir mıyım? Riskli gebelik uzmanı da olursa daha iyi olur. Doktor arayısı icerisindeyim.
Nezii gizemm0688 Bugün medicalpark hastanesinde risli gebelik doktoru gülenay gençosmanoğluna gittim. Banada burdan biri önermişti memnun kaldım. Normal takiplerimi gazide yaptırıyorum ama riskli gebe olunca özeldede takip olmaya karar verdim.
Aleynayim gizemm0688 Özel keçiören hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep hanım. Çok ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ediyorum.
010420 Nezii bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 13. Haftalık ona da gidicem çok memnun gidenler yeteri kadar ilgili mi?
gizemm0688 Nezii medikalpark kadın doğum doktorlarının hıcbırınden memnun kalmadım ama bu dedıgınız doktoru hıc duymadım degerlendirmeye alıcam tesekkur ederım.
gizemm0688 Zeynepberilll simdiye kadar gıttıgım kadın doktorların hıcbırısınden memnun kalmadım ama arastırıcam teşekkür ederim onerınız ıcın🙏
Nezii 010420 evet ilgilendi her soruma yanıt verdi. Kapıda hastam var çabuk çabuk gibi bir tavrı yoktu. Normal ultrasonla istediği gibi göremeyince birde alttan bakayım dedi. Benim için ayrıntılara önem vermesi önemli çok doktor kıyaslayan biriyim. Memnun kalırsınız bence.
Nezii gizemm0688 Gülenay hanım iki hafta önce başladı medicalparkta. Diğer doktorları bilmiyorum perinAtolog olmada gitmem bu hastaneye çok kalabalık ve sistemini beğenmedim.
KkubraOz gizemm0688 gülenay hanıma petinatolog olduğu için araştırıp gittim bende. Riskli gebeyim çok güzel ilgileniyor kendisi. Ben çok memnun kaldım.
gizemm0688 Nezii malesef doktorları cok asık suratlı özel muayenehanelerıne gidersen cok güzel karsılıyolar ama hastane devlet hastanesinden hallıce🙄
gizemm0688 Ozgktrk ben gittim kendisine ve beni azarlar gibi davrandı acıkcası sizin gebeliginizi bılemıyorum ama sanırım kendilerini yormayacak hastalardan memnun kalıyorlar bıraz sıkıntılı ıse o topa girmıyorlar
gizemm0688 KkubraOz evet kendısıne giden herkes cok memnun kalmış ben de bı gıdıp görusmeyi düsünüyorum.
hukukcuanne_06 Etlik lokman hekim irade musagil Allah razı olsun çok ilgili, telefonla istediğim zaman ulaşıp soru sorabiliyorum. Çok pozitif bi insan