Papatyamoms Hicrandgndmr oğluş lar firliyo dimii😃 olsun olsun bundan sonra daha ne kadar alabilirsin zaten super
Pakize13 Yildizim benimde öyle bende 19+5 haftalık hamileyim hiç kilo almadım hamile olduğumda belli olmuyor
Yogurtlupilav 19+6 dayım 48,5 hamile kaldım 53,5 oldum 🤦🏻♀️ Boyumda kısa, akşamları sdece çorba içicem bir süre..
Papatyamoms Yogurtlupilav aman kendini aç bırakma corbanida iç yemeginide ye ekmek tüketme akşamları hatta sadece kahvaltıda ye dengelersin çok da almamışsın
Suk 20 haftalık ikiz bebişlerimi bekliyorum. 63 kilo ile başladım. Şimdi 68 ile 69 arasında gidip geliyorum. Bende göbek çıktı. Artık hamile olduğum dışarıdan anlaşılıyor. Ben kendime çok kilo almışım diyordum ama bu postu görünce o kadar da fazla değilmişim dedim☺️
Papatyamoms Suk ah kuzum senin bide ikiz yani sen çok tek gebeliklerle kıyaslama kendini seninki apayrı birşey maşallah yinede çok iyi gidiyorsun Rabbim yardım etsin güç kuvvet versin :)
Cananscs 22+5 im 67 ile hamile kaldım 70 kilo yum şuan 3 kiloda son 2 hafta içinde aldım 19 haftaya kadarda aynı kilomdaydim
Papatyamoms Cananscs bende 16 dan sonra birden fiyuvvv gitmeye başladı 16 sonlarına doğru 1 buçuk 2 kg fln di sonra nolduysa oldu 🤣
Bittersweet Papatyamoms 22+2 haftadayim 4 kilo aldim 44le hamile kaldim ilk uc ay 43e dusmustu simdi 47 kilodayim😊
Papatyamoms Bittersweet şen zayıfmışsın bidebenim arkadaşım 44 le kaldı 70 e ise çıktı oda biraz fazla oldu ama 😂 şuan 50 kilo fln çok yakıştı baya da verdi kilo almak istiyordu alamıyordu o 😂
Bittersweet Papatyamoms aynen ben de almak istiyordum alamiyordum hep. ama 70 biraz fazla olmus hakikaten. Dogumdan sonra bi yakisan halle kaliriz insallah😊
Bezelyetanesi Ben de 32 haftalığım ama hiç kilo almadım hatta 2-3 kilo verdim.. böylesi mükemmel bi metabolizmam var.. 😂😂😂 Öyle komik şeyler yazanlar var ki gerçek dışısınız ya..
Papatyamoms Bezelyetanesi gerçek mi 😂 yada sanırım hiç almıyorum ya ben 8. Ayına geldim diyenlerle dalga mi geçiyorsunuz hadi biz bizeyiz burda söyleyin 😆
Cananscs Papatyamoms 😂😂 bünye kaldırmıyor yeter bukadar keyfimizin geldiği birden alda gör dedi heralde