Beyzanur_ozdemir 13 haftalığız dha kilo almadım ilk hamileliğim acemiliğime gelmişti bu hamileliğimde dikkat ediyorum 🌸
Hamisannee Mihriballim bulantısı az olan şanslı gebelerdenim o yüzden ilk zamanlar çok aldım ben bide hamile kaldığımda diyet yapıyordum bırakınca aldım 🙃👀
Mihriballim Hamisannee bende kilo verme surecinde hamile kaldım onun etkisi çok oldu hızla geri aldım ama olsun veririz 🥰 minnoslar iyi olsunlar
Nazlimom eftelya_ser ilk zamanlar yiyordum gebelik şekeri yiyince diyet ve insülinle devam ettim sadece bebeğe aliorum diyetlede ama kaşar,kuruyemiş,süt,soda hiç eksik etmem bebeğe faydalı
Metehan_Acelya Zeynepensar yaa nasıl başardınız. Ben ilk gebeliğimde 52 ile hamile kalıp 73 le doğum yaptım. Şimdi 13 haftalık hamileyim 53 kiloyum
Zeynepensar Metehan_Acelya walla isteyerek bişey yapmadım riskli gebelıkdi hep yattım halada yatıyorum çok şükür kusmam da olmadı hiç ama yapı meselesi sanırım işk oglumda 70 le hamıle kaldım 79 dogurdum çok şükür 80 görmiycem heralde ama sorsanız normal hayatıma dewam edebılır bi hamılelık olsaydı 20 kılo aldaydım😔😭
Kuzuannesi Busakdagg ilk 3 ay çok normal bende kilo almadım bu haftalarda ama sonra top gibi oluyorsun 9 kilo aldım 29+6 top gibi oldum şimdiden 😂
Ezoo35 53 le hamile kaldım 17+4teyiz 59 kilo oldum 🤔 doktorum normal gidiyorsun dedi ama benim canım sıkıldı kilo takıntılığım var ben şişmek istemiyorum bebem alsın kiloları 😩 sanırım artık fazla yemeyi durdurmalıyım 🥶