yagmuuurrrr Pazar günü 0.100 çıkan beta HCG m bu gün 1.20 çıktı kızlar bu yükselmeye bi anlam yüklemeli miyim ?
yagmuuurrrr sayre reglim son 3 aydır düzensiz iki haftalık bi gecikmem var normal tarihine göre hep iki hafta attı şu an gecikmelerime göre bu aralar olmalıyım yani öyle diyim
yagmuuurrrr Srdm reglim son 3 aydır düzensiz iki haftalık bi gecikmem var normal tarihine göre hep iki hafta attı şu an gecikmelerime göre bu aralar olmalıyım yani öyle diyim canım
sayre yagmuuurrrr yani üzgünüm hevesinizi kırmak istemem ama 5 in altı direk gebelik yok şeklinde değerlendiriliyor.
Srdm yagmuuurrrr anladım canım çok düşük bi değer ve negatif aslında ama iki üç gün sonra tekrar kan ver istersen
yagmuuurrrr Srdm evet normalde düşük de adet düzensizliğim olduğu için ne zaman yumurtlama olduğunu kestiremiyorum geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum 1.20 1 2 haftalık gebelikler de çıkabiliyomuş diye de gördüm bilmiyorum ya 😬🙈
Srdm Alparslannannesi kan sonucum hala çıkmadı canım sağlık ocağı burda 2 güne çıkarıyor yarın çıkar büyük ihtimal, acilde de yapmıyorlar onuda denedim
Ezo25 Srdm sağlık ocağı çıkan sonuçlar hangi sağlık ocağında verdiyseniz sayfasına girin ordan tahlil sonuçlarına tıklayın ve bakın ben öyle yaptım sağlık ocağına gitmeyi beklemedim
Srdm Ezo25 o şekilde yapıyorum bende ama daha sonuçlar tamamlanmadı beta nın oldugu da çıkmadı bütün değerlerime bakmıs doktor