Değerin normale döner hemen ilacın dozunu ayarladığın zmn en az yarım saat önce sabahları Alman gerekiyor ona çok dikkat et Allah’ın izniyle bişi olmz
ozlemk 1 hafta kadar oldu şuan geçti şükür bnm senin değerin de normale döner dönmez düşer
    ozlemk ilacı kullanmazsanız sıkıntı yaşarsınız ama kullanırsanız bir sorun olışmaz. düzenli aralıklarla da endokrin uzmanına görünmekte fayda var. geçtiğimiz kasımdan beri kullanıyorum tiroit ilacı 22 haftalık hamileyim
      Hazinem inşallah çok teşekkür ederim ilaca daha yeni başladım bir an önce etkisini görürüm umarım
      Benim ilaçla 0 lı dğerlere kadar düştü doktorum doğumdan sınrs bir ay kullan süt yapar dedi yani iyi etkisi bile var ben eutrox kullanıyodum
      ozlemk Ben hamile kalmadan önce testler yaptırmıştım bi tane trioidim yavaş çalışıyor çıktı. Dahiliye uzmanı levotiron ilacını verdi ve dozunu kullanarak ayarladık ama hamile kalınca dozda değişiklikler oldu. Düşük tehlikesi ilacı kullanmazsanız olur sabah kalktığınızda hemen ilacınızı alın ben öyle yapıyorum kahvaltı hazırlayana kadar zaten yarım saat geçiyor iyi oluyor☺️ Hiç sıkıntı yapmayın ilacınızı aksatmadığınz sürece hiçbir sıkıntı olmaz gebelik döneminde yüksek çıkmış çünkü normali 2.5 falan olması lazım. Ayda bir tahlil yaptırın kontrol altında tutun.
        ozlemk Benimde normalde yüksek çıkmıştı bende levotron kullanıyorum sabah uyanfığımda alıyorum kahvaltı hazırlayana kadar zaten yarım saat falan geçiyor ilacı kullanman önemli bebek gelişimi için çok önemli diye biliyorum şuan 34+5 hamileyim