Rukiye_korkmaz Kızlar 2 gündür geçmeyen bir baş ağrısı yaşıyorum ağlayacağım artık parol da içtim geçmiyor ne yapsam geçer yaşayan var mı
Sevgidenn Rukiye_korkmaz ben de aynı haftadayım. Kontrollerim çok sık bazı sebeplerden dolayı. Doktor her gittiğimde soruyor baş ağrım olup olmadığını. Aklıma geldi, ihmal etmeyin isterseniz.
Ilkmeyvem Rukiye_korkmaz kusura bakma canım hemen yazamadım doktora gideceğini söylemişsin inşallah iyisindir ama evde mutlaka tansiyon ölçen aletin olsun benim de baş ağrım oldu tansiyonum yükselmiş idrarda protein kaçağı yoktu ama gebeliğim 36. Hafta ve o gün çok yorulmuştum
Villanelle Rukiye_korkmaz idrarda protein kaçağı da varsa preeklampsi belirtisi olabilir. Haftan ileri ise önce bi tansiyon baktır, 14 9 veya üstündeyse mutlaka hastaneye git. Yatış bile verebilirler
Rukiye_korkmaz Ilkmeyvem yok canım gidemedim eşim parol iç geçer dedi ama hala ağrıyor ya siz ne yaptınız nasıl ağrınız geçti
Ilkmeyvem Rukiye_korkmaz ben başka durumdan dolayı çok fazla ilaç tüketiyorum su içtim ve tansiyonumu ölçtüm 14/7 falandı tansiyonum susuz kalmamakta baş ağrısı yapıyor
Rukiye_korkmaz Ilkmeyvem valla su da içiyorum ama yok geçmiyor olmadı yarın biner bi doktora giderim kendim eşimden hayır yok