Mechull Kontroller için bir defa şehir Hastanesi’ne gittim ama doktordan hiç memnun kalmadım. Hiç bir ilgi alaka yok. Sizin gidip memnun kaldığınız doktorlar var mı? Özellikle tercihim kadın doktor olması. Memnun kaldıklarınızı yazarsanız çok sevinirim.
Duy_gu Mechull özlem gündüz memnunum ama randevu yokken Baska Dr alıyorm mecbur erkek de olabiliyor iyi ilgileniyor lar Bi ara müslüme hocaya aldım ama çok azarlıyor
Ryhnylmz Mechull ben de necati hocaya yeliz hocaya ve gamze hocaya gittim yeliz hoca ve necati hoca kendisi bakiyo ilgileniyo her seyini soyluyo cok memnun kaldim gamze hoca da iyi yumusak birisi ama asistani bakiyo hic bi sey soylemedi kiloya bakmiyorjz falan dedi hatta
Zehrakhr Duy_gu Meraba bişi sorabilir miyim ? 40. Haftaya girdim Özlem hanım nasıl ona gidiyormuşsunuz ilgisi iletişimi nasıl ?
Elifbugra Aslında tüm doktorları ilgili. Sadece 1 tanesine denk geldim kötü davranan. Ama o bayan doktoru çok beğeniyorlar doğumda çok ilgiliymiş.
Nezii Elifbugra ben birkez gittim sonra gebeliğim riskliye döndü perinatolojiye geçtim ama normal devam etseydi hep ona giderdim özel hastane standartında ilgisi var
Nezii Ryhnylmz asistana baktırmayamı gidiyorum ben hastaneye. Gaziye gidiyorum şuan doktor gelene kadar yanıma asistan bakıyor öğrenmek için sonda doktor gelip bakıyor.
Ryhnylmz Nezii valla kimisi oyle iste ben de yeliz hocaya almistim aslinda o yokmus ona vermis kim bosta oluyosa ona veriyo mecburen gittim ama haftaya sezeryan gunu alcam yine gamze hocada bosluk vardi ona aldim bo daha da doguma gitcem zaten hayirlisiyla
Duy_gu Zehrakhr bence iyi ben ilk gittiğimde bebeoim gözükmüyor Du olumsuz konusmak yerine Baska odalar daki cihazlar la bakdı en sonda alttan muane ol dedi direk kürtaj demedi mesela iyi bence güler yüzlü azarlamıyor diğerleri gibi
Smyye12 Fatma Salih mükemmel bir doktor usg fotoğrafı veriyor böyle çok anaç bir kadın çok tatlı ilgili