Nghnncf Çağsuda Ömür beye gitmek istiyorum daha randevu alıp gitmedim doğumu da orada istiyorum.. Ömür beye giden veya çağsuda doğum yapan varmı
Annesininprensi11 Nghnncf ilk gebeligimde cagsuda dogum yaptım şimdi ikinci gebeligim yine cagsuya gidiyorum ömür beye 🙂
Sumiire biranne2cocuk Nghnncf Nghnncf kızlar bugun sordum sezeryanda normalde 5400 dedi iki yataklı tek kişilik odalar bir refaktcı kalıyo eşin girip çıkabiliyor ziyaretçi kabul edilmiyo ekstra bir gün daha kalmak gerekirse 650 TL ödeniyomuş doğum esnasında miyom kist vs bişeyler görülürse doktorunla anlaşıp o esnada alınırsa ekstra para ödeniyomuş bebeğin ilk kontrolleri dahil duyu testi topuk kanı vs
Nghnncf CeyAsel1 😀 doğru diyorsunuz.. Alev hanım nasıl memnun musunuz? İnstagramdan takip ediyorum uzun süredir
CeyAsel1 Nghnncf memnunum suanlik sıkıntım yok şükür dediğim gibi parayı verdiğin zaman herkes güler yüzlü iyi
Sumiire Nghnncf ben doğurmadım alev hanıma gidiyorum gayet memnunum ilgili sorunca uzun uzun anlatıyo güler yüzlü ama ömür beyinde çok metini duydum onada iyi diyolar Arzu hanım var ona bir kere gittim çok kaba bi kadın gibi geldi bana