Poyrazinannesiiii Kızlar bizim tarafta böyle bi şey yapılmıyor bilmiyorum yani nasıl yapılır yemeği size sormak istedim kaynanam patlıcanları şerit şeklinde doğrayıp kurutmuş dolmalık değil yani. Bundan ne yapabilirim? Nasıl oluyor yemeği veya yemek adı falan söylerseniz bakabilirim internetten
Temmuzannesii28 Poyrazinannesiiii canım onları haşlayıp suyunu süzüp domatesli sarımsaklı sosla kavurabilirsin üstüne de yoğurt dökünce çok güzel oluyor 😊
Azizinannesi2 Poyrazinannesiiii yada patlıcanları hasla tepsiye etini soğanı köy üstüne haşladigin patlıcanları köy biber domates biraz salça tuz biber karabiber koyup fırına verip türlü gibi yiyebilirsiniz
tazebiranne_hg04 Poyrazinannesiiii en güzel ve basiti salça domates ve biberle kavur öncesinde haşla sonra üstüne sarımsaklı yoğurtla enfes 👌🏻
Poyrazinannesiiii Azizinannesi2 ay öyle de oluyor mu ben öyle seviyorum yarın yapayım postu açıp uyuyakalmışım yemek bugün hayal oldu 😂
Uysll Poyrazinannesiiii arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin yemeğini de yapabilirsin acılı etli kıymalı vs.
Yigit_Aras9 Azizinannesi2 Poyrazinannesiiii Kaynanam doğrayip taze fasulye yemeğine ekliyor gzüel bir tad vermiyor ben begenmiyroum
Sumiire Poyrazinannesiiii canım haşla azbi mısır unuyla normal unu karıştır hamsi gibi diz tavaya alt üst kızart müdavimi olursun okadar güzel oluyo 🤤🤤
Poyrazinannesiiii Htc7212 patlıcan kurusu var sadece ya domates falan sos yapıp konserveledim diye kurutmadım yeni gelin aceliği bu sene her şeyi not aldım kışlıklarımı unutmim diye 😂
Armess_loya Yigit_Aras9 cerooo kaynanan yaptığı için beğenmiyorsun da anacığın yapsa lop lop yerdin ama cerooo😂😂😂🤣🌸😂
bebekveannesiii Poyrazinannesiiii bende de var ondan annem kuruttu ben de hiç yapmadım ama bazıları ondan islim kebabı diyolar sanırım ondan yapıyorlarmış etraftan öyle duymuştum.
2kizanasi Kavurup domates biberle pişirip yoğurtlayıp yiyebilirsiniz. Türlü olarak yemeğini yapabilirsiniz fırında veya tencerede. Önce patlıcanı haslamaniz gerek, bide kızartanlar var ben pek sevmiyorum
SutlacimiYedimmiBen Poyrazinannesiiii bizde kurutulmuş patlıcanla beraber domates ve biberde olur onları geceden islariz patlicani biraz haslarız sonra bi sogan bir kac dis sarimsak doğrar kavururuz bir yemek kasigi salca koyar onuda kavurruz uzerinede dedigim yumuşamış sebzeleri atar hafif su koyarız üzerine piser arada karstirriz enfes olur Afiyet olsun