Cerenny Hanımlar biliyorum çok saçma ama karbonatla gebelik testi deneyen oldu mu? 😅 Ben denedim o usule göre hamileyim ama işte kocakarı usulü olunca eğlencesine deneme amaçlı yaptıydım. Merak ettim başka deneyen var mı? 🤭
Es00raa Cerenny merabalar bende bu yontemi internetten gormustum bir hafta once yaptigimda karbonatta hic bi kabarma olmadi bugun adet gunum bu sabah yaptim tekrqrdan birden kabarmaya basladi bu nedir sizce
biranneadayiyim Cerenny bence dalga geçmeyin Koca karı usulü diye. Bazi doktorlar doğru olduğunu söylüyor ve eskiden gebelik testi mi vardı. O şekilde yapılıyordu ve doğru. Tecrübeli insanları alaya almanız doğru deil. Tecrübe her şeydir
Cerenny Es00raa canım kabarma olursa gebe anlamına gelirmiş ama ne kadar güvenilir tartışılır en iyisi test yapmak ya da kan vermek 🤭
Cerenny Es00raa ama insan genede bi umutlanıyo geçen test yaptım negatifti adetime daha vardı şuan 1 gün kaldı bu yöntemi denedim de kabarcık oldu tortu gibi,😅
Cerenny biranneadayiyim yok estağfurullah yanlış anlaşılmak istemem. Elbette tecrübeli insanları alaya almak doğru değildir. Sadece ne kadar güvenilir bir yöntem onu merak ettim deneyen sonucu doğru çıkan var mı diye 😊
Es00raa Cerenny kesinlikle oyle rabbim herkese nasip etsin bizlerede inslah . Kucucuk biseyde umutlaniyoruz iste🤲🙂
esradgn123 Cerenny İki ayrı kap kullandım ben yaptığımda küçük baloncuklar oldu Diğerine eşimde denedim onda hiçbir şey olmadı 😄
Cerenny esradgn123 hahah sen en iyisini yapmışsın mantıklıymış ben eşime desem çok güler banaa ama napalımm😅
Cerenny mrvsrcn ilk idrarla daha iyi sonuç alınırda ben 1 saat önce gördüm hemen denedim onda da idrarı şeffaf plastik Bişeye yaptım 1 çay kaşığı karbonat koydum ve biraz 1 dakika kadar bekleyince beyaz kabarcık ve tortu oldu bu gebelik anlamına geliyormuş olmazsa da negatif anlamına geliyormuş