yagmur_s Erkek annesi olacakmışım 🤭 ilk başlarda kız hissediyordum son zamanlarda erkek bu galiba demeye başladım demek ki hissetmiştim. Babası kazandı en başından beri erkek diyordu 😂
KBTd yagmur_s bizde de ben erkek hissettim hep babası kız. Ultrasona girmeden önceki gün rüyasında erkek bebek görünce o da erkek galiba demeye başladı :)) sağlıkla gelsinler inşallah bacak arasını net gördünüz mü 14.haftada net pipiyi görmemize rağmen doktor %90 erkek dedi
Seydaisik yagmur_s Eeen başından beri erkek erkek diye tutturdum ve hep içime doğuyordu dün öğrendim ki prensesimiz oluyor 👼🏻😍 (17🤰🏻) Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah❣️
Ezoo35 Benim eşim hamileliğimin başından beri erkek istiyordu. Ve öyle de hissediyordu. Bende o sürekli erkek diye diye içime baya kız hissi düştü 🤣 15+3 te gittik bebeğin poposu dönüktü şu an 17+3teyim gitmeyecem bende bebeme küsüm 🤣
bayanelaa Ayyy masallah yaa 🥰 bizde suan 10 haftalığız 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ve cok merak ediyorum ☺️
yagmur_s bayanelaa sanırım erkekler erken gösteriyor ben de öğrenir miyim öğrenmez miyim bilemedim ama doktor ultrasonu koyar koymaz gördüm çocuklar cinsiyetini dedi ben şok😂
yagmur_s KBTd bize de %90 dedi aslında amma kesin gibi bakıyor taabi net şekilde gözüktü pipisi. %10u bırakıyorum ilahi bir durum olur değişir diye dedi 😂😂 haftaya 2li testin sonucu var sonrasında da ayda 1 devam edicez artık ben gidince sorarım bak alışveriş yapıcam tam söyle diye😂
SeldaEroglu Ayy bende 12 haftalikken gittim soylemedi bana cinsiyetini 3 hafta sonra soyleyebilirim dedi insallah kizdir yaaa
yagmur_s SeldaEroglu bana da öyle geliyor. Yani doktorum tahmin ediyorum ya da şu hafta daha net söylerim de demedi açıkcası gayet kesin konuştu 🤷🏻♀️