Nazlimom Oxorza note bb cream kullaniyorum gündelik güzel kapatiyor özel günlerde de loreal infallible kullaniyorum
0103qsf Oxorza garnier bb krem var harika efso birsey hem uygun hem tonu güzel ama uzun olanlar varya onlar tek sknti bende sivilce yaptığı için bıraktım maybiline affınitone efso kapatiyor pürüzsüz bir cilt yapior ama bence yapisi kalin ve ben cok beyazım ton konusunda onunla da anlaşamıyoruz yoksa cok guzel birsey ben cok beyazım 3.olarak suan revlon colorstay kullaniyorm ondan da memnunum ne sivilce yapti nede akti ama onda da ton skntisi yasiyorm fazla beyazm en açık tonu ilk kez bana açık geldi 2.tonu da bir tk koyu geldi ikisini kariyorm cok guzel oluyor 😁😁içerik olarak bilmiyorm temiz içerik istersen birsey diyemem muhtemelen bunlar temiz içerik değildir hamilelikte makyaj yapmiorm cok gerek görmedikçe ama normal hayatmda makyajsız gezmem
Irnasatka Oxorza bb olarak procsin bb oil tüm cildinize göre renk değiştiriyor çok iyi fondöten olarakta muson 😍
Villanelle Golden rose nude look radiant tinted moisturiser. Ben bb krem olarak bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Cildim problemli bir cilt değil, o yüzden kapaticiligi falan bana yetiyor.