Gzmmtrkmn Kızlar malum özeller çok pahalı olmuş durumda bende devletten randevu almak istiyorum. Şuan 19 haftalığım, Anadolu yakasında var mı bildiğiniz renkli ultrason yapan devlet hastaneleri. Zeynep kamil den bakıyorum sık sık ama bulamadım oradan. Varsa başka bildiğiniz hastane yazarsanız sevinirim. Veya uygun fiyatlı özel hastane bilginiz varsa da yazabilirsiniz 🙏
MeyraRana Gzmmtrkmn kız arkdşm ersoy da 450 ye yaptırmıştı şuan sürekli zam geldiği için bilmyrm daha 2 ay oldu hani o yaptıralı. Saygı pahalı ama 600 700 küsür hatrlyrm emseyinde 1.500 kadar yolu varmış hani. Ben renkli utrason istedim hani merak ediyrdm detaylı tarama değil adam 200 den başlıyor 1.500 arası fiyat aralığı var dedi emsey hastanesi.
Behiye89 Gzmmtrkmn devlette zor bulunuyor randevu. Benim kendi doktorum 790 tl ye yapıyor. Adatıpta Ünal bey
MissBus Gzmmtrkmn renkli ultrason dediğin detaylı ultrason herhalde canım. Ben de çok uğraştım aradım bulamadım. Araştırdım en ucuzu Zeynep Kamil in doktoru olan Erbil çakar. 19 Mart’ta gidicem ona. Bi an önce ara haftan geçmeden randevunu oluştur. Nakit 450, kart 550. Ümraniye’de.
MissBus Gzmmtrkmn hayır almıyorlar ama randevu bulunamıyor. Zeynep Kamilin doktoru ama özel muayenehanesi var.
MissBus Gzmmtrkmn randevu bulamadım. Erbil çakara sürekli baktım ama ayda bir 3 4 kişilik randevu ancak açılıyor. Haftam geçecek artık. Bir de onun stresine giremem. Başka yerler 800 1000. En ucuz Erbil Çakar ı buldum işte aldım randevu 450 verimeyi göza aldım. 2 hafta sonra gidicem. Muayenelerin en ucuzu bile olmuş 200 :( detaylı için 450 iyi bir fiyat
Gzmmtrkmn MissBus evet canım iyi almışsın. Erbil bey de zaten Zeynep kamilin doktoru benim ikili taramamı o yapmıştı. Yeri nerede peki olmazsa ona gideyim bende 🙏
MissBus Gzmmtrkmn bana da buradan biri yollamıştı. Atatürk mahallesi alemdağ caddesi no10 -12 Santral iş merkezi kat:5 daire:12 ÜMRANİYE TEL : 0216 316 73 73 CEP: 0532 613 45 95 DR.ERBİL ÇAKAR Ben buradaki sabit numarayı aradım.
Gzmmtrkmn MissBus çok teşekkür ederim canım, çok yardımcı oldun 🙏 randevu bulamazsam buradan alırım bende. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
MissBus Padfoot valla fiyat makul yorumları da iyi. :) İnşallah sorunsuz güzel geçer seninki de benimki de.
Yesimcandirr Padfoot gittiniz mi :) memnun kaldınız mı acaba? Bende medicana çamlıcaya gidiyorum 750 lira fiyat verdiler eşimi de içeri almayacaklar kovidden ötürü. Bu yüzden orada yaptırmak istemiyoruz.
Padfoot Yesimcandirr memnun kaldım ya iyi bir beyefendiydi sakindi herşeyi anlattı açık açık. Eşimi içeri aldılar gayet. Video da çekti. Bebeğin yüzünü görmek için gerçekten çok uğraştı ama bizimki göstermedi