Balarisiii Kızlar sezeryan doğumdan sonra oksapar iğne kullanılıyor mu ben doğumuma 2 hafta var ve 2 haftadır kullanıyorum yani son 1 ay kullanmış olucam doğumdan sonra kullanılıyor mu merak ettim
Mucizemutlusu Balarisiii doğuma yakın bırakmanız gerektiğine dair bi bilgi aldınız mı? Bence bi sorun bunu. Doğum öncesinde (### ne kadar öncesinde bilmiyorum) bırakılması gerektiğini biliyorum.
eyda Neden verilmişti size oksapar bana da covitten dolayı verdi doktorum herhangi bir pıhtı sorunum yoktu 36 haftalığım .doğum sonrası da kullanacaksın biraz dedi . Bende bekliyorum yanıtları
123456__ eyda ben de şu anda 30 haftalıgım Covid oldugum için doktor verdi siz iyileştikten sonra da kullanmaya devam ettiniz mi?
Balarisiii eyda kolestaz nedeniyle hastanede yatıyorum hastanede sürekli yattığım için hareketsizlikten dolayı verildi
Balarisiii Mucizemutlusu ben hastanede kalıyorum gözetim altındayım 13 gün sonra doğumum var o günü bekliyoruz ama yine de sorarım
Mucizemutlusu Anladım bence de bi sorun en az 24 saat öncesinde bırakılıyordur . Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🙏🏽 Mutlu haberlerinizi bekliyoruz 🌸