Htcerdogn Kızlaar. Akşama neler yapıyoruz ya yazalımda fikir olsun ben henüz bulamadım 🙈😂. Kopya çekiyim sizlerden.
ikizleribeklerken Htcerdogn aradığım post 😀😀 bu yemek üretme işi ne olcak kızlar ya çok şükür halimize yiyip pişirebilecek durumumuz var aylık menü yapasım geliyor 😀😀
Htcerdogn 2kizanasi bayılırım pizzaya. Ben yapıp streçleyip buzluğa atıyorum canım şsteyince çıkarıp pişiriyorum valla sürekli🙈
Zehraaaaaaaaaaa 2kizanasi vallahi benmde yarın doğumum var ne yemek yapasım var ne başka bişey bende dısardan söylerim heralde😆
Sibel_3455 @Htcerdogn anacım sağolsun geleli mutfaga girmiyorum mercimek çorbası börek yapacak patates salatası çay yeter Allaha şükür 🙂
Htcerdogn ikizleribeklerken valla ben eşime diyorum nolur bana haftalık liste ver yapmak değil düşünmek zor diyorum 🤣
Sibel_3455 @Htcerdogn Rabbim kimseyi annesinden ayırmasın valla Allah razı olsun üzülmeyin İnş sizinde anneniz gelir.
Htcerdogn Zehraaaaaaaaaaa yaa hemen o günlere gelmek istiyorum bende 🙈 rabbim hayırla kucağınıza aldırsın bi solukta doğuruverin inşAllah 😁
Zehraaaaaaaaaaa Htcerdogn saol canım teşekkür ederim ☺️ başlarda öyle diyoruz ama sona gelince korku sarıyor🙈