bb0606bb 6+3 haftalık gebeyim kalp atışını duyduk 10 gün kdr kahverengi akıntım oldu iki gün kesildi şimdi yine devam ediyor doktor kanama alanı göremedi ama neden oluyor olabilir böyle bşr şey yaşayan var mı çok korkuyorum sadece silerken geliyor açık kahve
HilalEyce bb0606bb benim de kanama alanım yok arada geliyor yorulunca geliyor özellikle 13. Haftaya girdim sürekli dinlendim hiç bir iş yapmadım şimdi kanamam olmuyor dikkat edin bol bol dinlenin
NiilaYYy bb0606bb merhaba benimde olmuştu korkmayın bebek yerleştikçe olabilr ama ihmal etmeye gelmez tabi ben progestan kullanmıştım çok şükür geçmişti sizde doktorunuza danışın derim korkmayın bol bol dinlenin
Bukett- bb0606bb korkmayın bende ayni şeyi 2 ay boyunca yaşadım bi oldu bi olmadi doktorum hicbi sorun yok dediği halde devam etti en son çare progestan fitil verdi kullanıyorum hiç olmadı çok şükür
Aslan02 bb0606bb geçmiş olsun canım. Bende 7. Haftayım geçen haftada benimde oldu korktum ama çok şükür korkulacak bişey yokmuş doktorum öyle söyledi. Progestan kullanıyorum. Çok yorma kendini. Dinlen ve bol su iç🌹
bb0606bb HilalEyce yanıt için çok teşekkür ederim canım insallah hayırla sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
bb0606bb NiilaYYy ben de progestan kullanıyorum yatmadan 1 tane sanki faydası olmuyor gibi ağızdan alıyorum. Teşekkür ederim canım yanıt için. Evlatlarımızı bize bağışlasın Rabbim🙏🏻
bb0606bb Bukett- cok stresli gerçekten Allah yardımcımız olsun evlatlarımızı bize bağışlasın insallah. Yanıt için teşekkür ederim canım
bb0606bb Aslan02 ben de kullanıyorum canım insallah geçer Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın teşekkür ederim yanıtın için
cicekcikiz Benimde 20 gündür var her gün gelir her allahın günü progestan ağızdan alıyorum günde iki kez doktor kanama alanı görmedi ama hala geçmiyor doktor olabilir normal dedi
bb0606bb cicekcikiz Allah şifa versin hayırla sağlıkla alalım insallah bebişlerimizi canım neden oluyormuş peki bir şey dedi mi doktor