Benherseydenoncebiranneyim Haftamdayım bugünkü doktor kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Çok moralim bozuldu. Doktor ilaç ve fitil verdi. Bu ilaçların bebeğe zararı yok mu? Hamileliğinde idrar yolu geçirip atlatan var mı? Neler yaşadınız?
Pemberuya Benherseydenoncebiranneyim bana da var dediler de idrar yaptıktan sonra ağrınız oluyor mu bazen bende bazen idrar sonrası çok ağrı oluyor karın kasıkta acaba bundan dolayı mi diyorum:/
irem-Dora Benherseydenoncebiranneyim enfeksiyonun ilaçtan daha zararı varmış canım, doktorun verdiyse hamileliğe uygun bir ilaç vermiştir zaten. Gebelikte çok sık oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu, bol su iç ve temiz kuru kalmasına özen göster
bluees1207 Benherseydenoncebiranneyim öncelikle çok geçmiş olsun. Gebelikte ilaç kullanılmaz denir ama aslında bunda söylenmek istenen bilinçsiz ilaç kullanımıdır. Bildiğiniz üzere Ülkemizde başı ağrıyan, boğazı ağrıyan direk antibiyotiğe sarılıyor ve bilinçsiz ilaç kullanımı oldukça yaygın. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu riskli bir durum. Erken doğuma kadar yolu var o yüzden tedavi olmak şart. Doktorunuz size uygun olmayan kullanamayacağınız bebeğe zarar verecek ilaçları size vermez o yüzden o ilaçları mutlaka düzenli olarak kullanın ve tedavinizi biran önce olun. İçiniz rahat olsun endişelenmeyin hiç 😘
kuzeyinannesi_ Benherseydenoncebiranneyim 1.5 aydır hem idrar yollarında hemde kanda enfeksiyonum var mecbur antibiyotik kullanıyorum
irem-Dora Pemberuya idrar yolu enfeksiyonu belirtilerinden canım o, benim de karnımda ağrı oluyor dediğimde ilk ondan şüphelenip test yapmışlardı ama o zmaan çıkmadı, şimdi var muhtemelen. Yanma ve akıntıdan anlıyorum
Benherseydenoncebiranneyim Pemberuya bende ağrı yok hiç. Akıntım var sarımtrak renkte sadece. Onu söyledim. Sarıysa enfeksiyon olabilir dedi tahlil verdi enfeksiyon çıktı :(
2kizanasi Gebelikte çok sık rastlanan bir durum ama tedavi edilmesi şart mutlaka ilaçları kullanın doktorunuz ona göre ilaç veriyor. Bende de çıktı toz ilaç kullancam, ilk kızımda da çıkmıştı
Busraaydiiin1 irem-Dora nasıl bir akintiniz oluyor acaba ? Bendede birkaç gündür beyazimsi bir akıntı oluyorda
irem-Dora Pemberuya bol su dedi doktorum bana ama çok yeniydi o zman, ilerlerse mecbur ilaç veriyorlar
irem-Dora Busraaydiiin1 benim hafif sarımsı, hatta su gibi şu ara sürekli çamaşır değiştirmem gerekiyor ve yanma da yapıyor
Bussuk Bende 23 haftalık Ken oldu şiddetli kasık ağrıları. Ağrı böbreklerim vurdu resmen 1 hafta hastanede yattım dün çıktım çok şükür geçti Allah yardımcınız olsun cok zor bişey
Benherseydenoncebiranneyim bluees1207 yaa çok teşekkürler 😍 gerçekten burda yazılanlar içimi rahatlatıyor
bluees1207 Benherseydenoncebiranneyim doktorunuz ne derse onu yapın insanların ne dediğine çok takılmayın herkes prof. Olmuş 😂