Tugceelanaz 23 haftalıkken banada aynısını dediler , 2 hafta ev işi , eğilme , ağır kaldırma yapmadım. Elim geldikce uzandım. 15 gün sonunda kontrolle gittim yukarı çıkmış. Bence 20 hafta daha çok erken birşey demek için daha çikma ihtimalı yüksek Geçmiş olsun🌸
Handecik Tugceelanaz cevabını yeni görüyorum insallah benimki de çıkar 🤲 elimden geldiğince uzanıyorum bende. Yatma pozisyonun nasıldı aceba sırt üstü ayaklar altını yukseltip mi uzandın, sola cenin pozisyonunda mı?
gozgozanne Tugceelanaz ne zaman çıktı canım ben de 21 haftalığım benim de aşağıda çıkmayacak diye korkuyorum. Çıkar inşallah vari.tavsiyen 😔
Tugceelanaz Handecik Hem sol tarafıma yatım,ve sırt üstü altan belini desteklıye bilirsin , ayaklarınıda aynı şekilde ☺️
Handecik Ball1903 yasak demediler ama 6 8 12.haftalarımda kanamam olmuştu ilişkiye girmekten korkuyoruz uzak duruyoruz en basından beri
Tugceelanaz gozgozanne Öyle diyince tabi bende korkmuştum ve 20 gün sonra tekrar gittim kontrolle , herşey yolundaydı Bol bol dinlendım ağır iş yapmadım eğilme kesinlike yok . İlişkiye girmedim. Yattım hep belimın altına yastık, ayaklarımı havaya dıktım