iremsenturk_16 Kızlar adetime daha 8 gün var ama bekleyemeden yaptım erken gebelik testi sonucu negatif çıktı 😏 https://resimyukle.io/r/1NAo0yw7iZ
2096 iremsenturk_16 Beklemek çok zor bikiyorum ama çoğu zaman geç döllenme olma bile olabiliyor çok erken 8 gün var daha erken gebelik bile en erken 2 veya 3 gün yapılması gerekiyo bence kendini strese sokma bekle adetin geçerse twkrarla
2096 iremsenturk_16 Beklemek çok zor bikiyorum ama çoğu zaman geç döllenme olma bile olabiliyor çok erken 8 gün var daha erken gebelik bile en erken 2 veya 3 gün yapılması gerekiyo bence kendini strese sokma bekle adetin geçerse twkrarla
Mihriballim Resmen yumurtlama döneminden yeni cikmissiniz belkide cikmadiniz bile bilmiyorum aşırı erken en doğrusu adet gecikince yapmak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
iremsenturk_16 Mihriballim yumurtlama günlerimden çıktım canım 17 Mart bat tarihim aceleci davrandım biraz 🤦🏻♀️
iremsenturk_16 2096 aynen kuzum bekleyeceğim adetime kadar zor ama böyle erken yapıp negatifi görünce de insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez 🤦🏻♀️
Mihriballim iremsenturk_16 adet olmama gereken günde doktora gitmiştim doktorum bı yumurtan yeni çatlamış hemen değerlendirin dedi o gün değerlendirdik adet olmam gereken gün hamile kaldım adetimi 3 hafta geçince hamile olduğumu öğrendim yani üzülmek için çok erken
Ezo25 iremsenturk_16 bende senin gibiyim gittim kan verdim kanda negtif gördüm ama DR doğru sonuç olmadığını geçikme olmasını beklememi söyledi bekliyorum canım