butterfly35 [silindi] canımm sağlıkla bir avazda gelsin inşaAllah. Bende düşük riskli bi gebelik geçiriyorum dua isterim ismim Gülçin 🥰🤲🏻
BusrAli17 [silindi] cinsiyeti nedir acaba 🌺 bende sizinle hemen hemen aynı gundeyim erkek bekler diyorlar ya onun için merak ettim. Sağlıkla kucağıniza alın inşallah 💙
[silindi] Deryaasn dün akşam 11-12 sıraları karnım taş gibi olmuştu hiç ağrım sancım yok, 3 kere oldu bu sabahta aynı şekilde kasılma oldu karnım sertleşti düzenli kasılmaymış onlar yatış verdiler
Esrasena [silindi] benimde 3 gündür taş gibi kasılma ,bel ağrısı kasıkta baskı var ama sancıya dönmedi bekliyorum bende.Çocuk kendini itiliyor farkındayım resmen ,leğen kemiğime bastırıyor,ilk doğumdan hatırlıyorum öyle bi baskıydı.Ama sancı gelmiyor 🤷🏻♀️😔
BusrAli17 [silindi] sungubi ömrü olsun 💙 annem hep gününü doldurur diyor. Neredeyse aynı olunca günümüz merak ettim. Sağlıkla büyütün..
Esrasena [silindi] evet inşallah.Yarın çatıya bakılcak uygunmu diye,bebek 10 gün önce 3.800 dü.Yanılma olabliyor dedi ama bakalım.Yarın kontrol diye gidip yatmaktan korkuyorum bende