55alp34 guzelbebegimmmmm senin bebenin gelesi varmış ozamn ne dim maşallah vlla benm bebiş de devamlı toplanıyor ama tık yok😂😂😂
SerraveAnnesii Maşallah Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🤍 Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin 🙏🏻 benimde ilk gebeliğim 39+0 olduk bekliyorum bakalım sağlıkla gelsinler 🥰🧿
55alp34 guzelbebegimmmmm bişey daha sorcam zeytinyağını içtnz mi yoksa vajina bölgesine masj olarak mı uyguladınız?
guzelbebegimmmmm 55alp34 her sabah 1 tatlı kaşığı içtim. Arada sırada da alt tarafa sürdüm. Keşke daha çok sürseydim daha esnek olurdu
Nistik guzelbebegimmmmm Ahhh ne guzel bi dogum darısı başimiza olsun canim neler yaptın peki son aylar ekstra birseyler yaptınmi
guzelbebegimmmmm Nistik bol hareket, elçin demirel doğuma hazırlık videosu pilates topunda olan, elika annesi doğum videosu, en son activating labor yaptım 2 kere. Son zamanlarda insan çok bunalıyor zaten. Böyle şeylerle meşgul oldum. Doğum kolay olsun diye☺️
Mom727373 guzelbebegimmmmm Oh içim ısındı 😍☺️🌼🍀 Buarada ilk süt öyle fazla akmali diye bir kural yok çoğu kişide damla damla az az akar ve zaten bebeğin ihtiyacı da o kadarcik bişey. Kolostrumdan normal süte geçtikçe rengi miktarı değişir. Yerinizde olsam mama takviyesi yapmam. Yoksa meme reddi ihtimali artar. Sağlıklı olsun bebiş; iyi bir insan olsun iyilerle karşılaşsin.
guzelbebegimmmmm Mom727373 aminn inşallah🤲🏻 Mamayı eşime aldırdıktan 1 saat sonra sütüm indi 😄 şimdi benim kız boşaltamıyor. Pompayla desteklicem. Göğüslerimi acıtıyor çünkü ☺️
guzelbebegimmmmm Irem2veysel birebir aynısıydı ilk doğumum. Ebe bütün vücuduyla çıkmıştı. Yırtıklar dikişler hak getire. 2. Si elhamdulillah kolay geçti. Siz bol bol hareket edin evde yere çömelme hareketleri yapın. Ve bolca dua tefekkür 🤲🏻
guzelbebegimmmmm Yahyakerem inanın özellikle şunu yaptım açılmamı arttırdı diyeceğim bir şey yok. Doktorum merdiven in çık ve yürü dedi. Havalar da soğuk malum dışarda yürüyemedim pek. Evde pilates topunda egzersizleri çok yaptım. Bina içinde merdiven inip çıktım bu kadar
guzelbebegimmmmm PrensesAnnesi- oğlum var bitane ve hiperaktif bi çocuktur. Hep onun peşinde dolanıyordum. Son zamanıma kadar temizlik falan yaptım. Yerlere çömelme hareketleri yaptım. Pilates topunda doğuma hazırlık videoları yaptım. Yani 37 den sonra koltuğa şööyle uzanmadım hiç. Tv izlerken bile pilates topunun üzerindeydim
guzelbebegimmmmm GizemElf bende tek belirti akıntılarımın artmasıydı. Bi ara doğum olur diyordum. Nişan ve su gelmedi. Doğum masasında patlattılar
guzelbebegimmmmm Haticekanik Aslında şöyle 2 düşüğüm oldu zamanında. Sonra oğluma hamile kaldım. Önceleri adet ağrısına bayılırdım öyle fena ağrıydı. Acı eşiğim de çok düşüktür bu arada. Ufacık şeyde canım kıymetlidir. Oğlumu normal doğurdum ve sonrası adet sancılarım sıfırlandı. Hiç adet olduğumu bile anlamıyordum. Bakalım bu doğumdan sonra nasıl olacak
guzelbebegimmmmm sibellalala Rad suresi doğumu kolaylaştırıyor canım. Ben bebeğime ayrı hatim bile yaptım çok şükür ☺️
guzelbebegimmmmm Zelihaemir evet ve ebelere söylüyordum. Ikınmayı beceremiyorum herhalde çünkü sancım yok hissedemiyorum diye. Kızlar sağolsun çok motive ettiler. Gayet güzel ıkınıyorsun 2-3 kere ıkınmada bitirirsin işi dediler. Öyle de oldu şükür☺️
guzelbebegimmmmm linsmea son 15 gün kala canım. 1 ay kala da başlanabilir. Onu içmeye geç kalmıştım biraz ama faydası çok oldu
55alp34 guzelbebegimmmmm anladım canım teşekkür ederim içemem ama bugünden itibaren sürcem inşallh açılmamda faydasını görürm
guzelbebegimmmmm Tazeanne0134 hakkınızda hayırlısı olsun ☺️ Kendi kendinizi motive edin. Ben başarıcam çok güçlü bi kadınım diye. En fazla birkaç saate bebeğim kucağımda olacak diye sonuca odaklanın ağrılarınızı psikolojik olarak yenin. İnşallah kolay doğumlarınız olsun🤲🏻
Tazeanne0134 guzelbebegimmmmm âmin canım inşallah bende öyle düşünüyorum en baştan beri normal doğum yapacam diye sürekli beynime yer etmeye çalışıyorum bakalım sağlıkla olsun da normal doğum olsun tabiki