guzelbebegimmmmm Evet hanımlar doğum hikayesi sırası bende. Sabah uyandım yürüyüşe çıktım yarım saat. Eve geldim sıcak bi duşa gireyim dedim. Daha sonra çatı kontrolüne gidecektim hazırlıklı olayım dedim. Neyse gittik hastaneye. Normalde çatı muayenesinden korkmam ama bu sefer biraz acımıştı. Meğerse 6 cm açıklığım varmış. Doktor hiç mi hissetmiyorsun dedi. Sıfır hissiyat ve sıfır sancı. Neyse yatışım verdildi. Odaya çıkana kadar 8 cm olmuşum. Ebeler de çok şaşkındı. Epiduralli hastalar bile biraz olsa hissediyorlar sen nasıl hissetmiyorsun dediler. Allahım dualarımı kabul etmiş demekki🤣 neyse çatala çıktım kulağım hep ebemdeydi. Ne derse uyguladım. Nefes al tut ıkın morarana kadar ıkın dediğinde gerçekten öyle yaptım. Eşim bavulu almaya gitti yetişemeyecek diye korkuyordum. 10 dakika içinde evladımın sesini duydum 🥰 ama her şey o kadar çabuk oldu ki yabancı gibi hissettim. O annelik duygusu ağlamalar falan olmadı bi an için. Şimdi koynumda mışılll mışıl uyuyor. Tek sıkıntım sütüm daha inmedi. Azar azar mama takviyesi yapıyorum. Bi yandan emziriyorum sütüm gelsin diye. 39. Haftada 3400 gr 50 cm bebişim ☘️ Aklıma burdaki herkes geldi. Genel bi dua ettim. Rabbim sağ salim kavuştursun herkesi diye 🤲🏻 Ben sıramı saldım gerisi sizde 😄😂🤪🌸
Dilish guzelbebegimmmmm Allah bebeğinizi uzun ömürlü evlatlardan etsin. Ne güzel maşallah Allah her kese böyle kolay doğum nasip etsin. İlk doğumunuzmu?
Seymaben guzelbebegimmmmm ay ne guzel bi dogum olmus🙊ilk dogumunuzmuydu acaba allahim hayirli bi evlat olarak yetistirmeyi nasip etsin❤️
Yasemiinny guzelbebegimmmmm benimde ikinci doğumum olucak inşallah bu kadar kolay olur ☺️ Sağlıcakla büyütün 😍
sheyda1991 guzelbebegimmmmm ayyyy şu an özendim, imrendim, kıskandım, çatladım, patladım ki başıma da gelsin aynısı inşaaaalllahhhhhh 🥰🥰 size de bebişinize de maşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin inşallah
guzelbebegimmmmm Seymaben amin canım 🤲🏻 Yok 2. Doğumumdu. İlk doğumum çok zordu korkuyordum hatta bu seferkinden. Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı☺️
RdvnMlkn guzelbebegimmmmm Maşallah ne güzel 😍 benimde ilk hamileligim çok zor geçti acilmam vardı bebek hazneye inmedigi için baya zordu bakalım inşallah bu doğumum kolay olur
2tospikannesii guzelbebegimmmmm ayyy benimde 2. Gebeligim yarabbim banada böyle kolay bi doğum nasip etsin inşallah ya çok geçmiş olsun canım 🥰
yesim_Gnr guzelbebegimmmmm yaa ne guzel bende suan 37 haftalik hamileyim 2. dogumum olacak ilki cok zor oldu cok korkuyorum sizin hikayenizi okudum içime su serpildi insAllah benimde boyle kolay olur😍🤲❤
guzelbebegimmmmm sheyda1991 😄😄 Allah razı olsunn aminn 🤲🏻 Bu arada bol bol zeytinyağ için yürüyüş yapın kolay olucaktır doğum
Nasaearth guzelbebegimmmmm ay tam istediğim doğum şekli suni sancısız beklemediğin anda maşallah 🧿 darısı başıma amiiinnn
guzelbebegimmmmm Nasaearth 3 günlük bebişkom ama ailecek şoktayız. Öyle bi anilik 😄 inşallah size de nasip olur 🤲🏻
caganin_annesi guzelbebegimmmmm kiiizzz inanamıyorum doğurdun muuuggg? Daha dün 20. Haftalara başlamıştık yavvvv benimkide gelir yakında o zaman 😂
guzelbebegimmmmm caganin_annesi kız kübraa 🤣 şaka maka doğurdum hee. Hem de 10 dk sürdü 😄 inşallah senin daha kısa sürer 💋🥰
babypoemnur guzelbebegimmmmm sağlıkla büyütün inşallah dualarınız içinde Allah razı olsun benimde en az sizinki kadar pozitif olur doğumum inşallah ♥️
Bendiyebiri guzelbebegimmmmm oh maşallah ne kadar güzel. Rabbim bebeğine uzun ömür versin hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 Böyle bir doğum hikayesi inşallah bana da nasip olur ❤️❤️
guzelbebegimmmmm Bendiyebiri Allah razı olsun canım ♥️ Rabbim sancısız kolay doğumlar nasip etsin herkese
Elfs guzelbebegimmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün ❤️❤️nefes egzersizleri yapmış mıydınız daha öncesinde?
guzelbebegimmmmm Elfs yapmadım canım. Ama bütün gün pilates topundaydım. Yürüyüş çok yaptım. Sabah aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içtim. He bi de activating labor muydu neydi ondan yaptım 2 kere. Sanırım o açılmama yardım etti. Suyumu doğumda patlattılar
Deletedmom623737 guzelbebegimmmmm gözün aydın canım benim sıkıntı yapma hiç benim de 3 gün geldi sütüm aynısı bana olmuştu buradakiler gelmişti dua ede ede girmiştim sezaryene hemen buradakilere haber vermek istiyorum ama telefonu elime alacak halim bile yoktu cok iyi anlıyorum seni 😅 ameliyat hanede kucagıma verdiklerin de çok garip hissettim aglamadım o kadar garip hissediyorsunki tarifi yok ama kendime geldigim de yavrumun yüzüne her baktığım da rabbime şükür ediyorum gözlerim doluyor yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
guzelbebegimmmmm Deletedmom623737 gerçekten öyle 😍 şu an göğsümde uyuyor bunu yazarken. İnanılmaz güzel bi his. Sütüm de sıkınca damla uç çıkıyor ama akmıyor. Pompayla çekmeye indirmeye çalışıyorum. Bebişim sarılık olmasın diye mama veriyorum napiyim süt yoksa aç mı kalsın 😢
Alshdksb guzelbebegimmmmm ayy maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bize olsun bende gün sayıyorum 36+2 olduk🥳🤩🥰
guzelbebegimmmmm RdvnMlkn aynen ilk doğumum öyleydi. Bu sefer gittiğimizde ebeye sordum kanalda mı çocuk diye. Saçını tutuyorum demişti 😄
sareninannesiiiii guzelbebegimmmmm Allah anali babali büyütsün canim gözünüz aydın 😍 darisi başımıza inşallah bir ayim kaldi bana da dua eder misin🤲🌸
guzelbebegimmmmm sareninannesiiiii Allah razı olsun çok teşekkür ederim 💋 tabiki ederim. Rabbim tek nefeste kavuştursun inşallah