Bende 38 haft. İlk gebeliğim senin gibi hamileliğim çicek gibi geçti çok rahat hamilelik geçirdim çok şükür..artık sona yaklaştım arada bana da geliyor korku nasıl dayanıcam sancıya kafamda bin bir türlü sorular beliriyor,korku ,heyecan,stres bunları bu aralar çok kafama takıyorum.. herkesin doğum hikayesi farklı kimi zor doğum yapar kimi kolay inşAllah bizlerde o kolay doğum yapanlardan oluruz sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız yavrumuzu Allah’ın izniyle inşAllah.. seni korkutacak doğum video izleme, çevrende doğumla ilgili olumsuz konuşanlara kulağını tıka,yoksa piskolojikmen çökersin. Güzel şeyler düşün güzel bir doğum yaşarsın..kendine stres üzüntü yaparsan doğumun bir o kadar zor olur bol bol dua et Allah yardım eder yavruna kavuşacağın anı düşün ,ve doğumdan sonra belkide diyeceksin ben neden bu kadar kendimi üzmüş strese girmişim geçti bitti yavrum kucağımda diyeceksin Allah’ın izniyle, kafandan olumsuz düşünceleri çıkar ana odaklan ,kavuşacağın anı kokusunu içine çekeceğin anı düşün.. Rabbim yardımcın melekler koruyucun olsun inşAllah , dua ister dua beklerim bende :)