Nebyaa Sleepy almayı düşünüyorum 1 numara 128 adet alayım mı yoksa 2 numara mı alayım 1 numara çok küçük olduğu için bir paket yeterli diye düşündüm
anneligicokksevmisbiri Nebyaa ben ilk cocugumda 2 numara almistim yeni dogdugunda cunku 1 premature bebeklere gore neredeyse cok ufak 2 numaranın 120li olan paketinden aldim sonra baby turcoya gectim memnun kalmadim simdi 2. Cocuguma da baby turco kullanicam
DilaraArslan07 Nebyaa Valla bana çok yapiolar ilkbasta dediler 1 numara 200 tane aldım 2 numara 168 tane aldım 😂😂😂
Nazlimom Nebyaa doğuma 20 gün var kuzenim doğum yapalı 2 hafta oldu 2 haftada 80 taneden 15 tane kaldi diyor market dibimizde var baby turco 80 tanesini 54 tl ye aldim eğer pişik olmazsa bittikçe alicam😅
bircicekannesii anneligicokksevmisbiri Baby turco 1le 2 arası çok mu az paketli 1 no alsak yinede ne olur ne olmaz diye
Birgul Nebyaa büyük olabilir belki biraz kilolu bi bebiş değilse, benim kızım 2900 doğdu 2750 ile hastaneden çıktık 1 numara tam oluyordu
anneligicokksevmisbiri bircicekannesii ıkisinin de bedeni ayni neredeyse yenidoğan icin 2 numara bence en uygunu
Princessmami Nebyaa sleepy 1 numara 40 tane aldım 2 numara 80 tane aldım zaten hızlı kilo alıp büyüyorlar. İlk çocugumda çok çabuk 3 numaraya geçmştm
Barisinannesi Nebyaa ben de bugun aldim elimde 160 tane 1 numara 280 tane 2 numara 300 tsne 3 numara oldu herkes kullanirsin dedi bakalim napicaz