Aylin0808 Bugün kontrölüm vardi 33 haftalik olduk bebegim allaha şükür iyi ama hala dönmemiş. Dönmezse mecbur sezeryan diyor doktorum. Ve ben sezeryan olmayı kesinlikle ıstemiyordum. Bu durumu yaşayan varmı? Sizce doguma kadar dönermi ?
Samiysfmrym Aylin0808 benimki 36 37 haftada döndü bence daha döner sıkıntı etme dönmezsede sezeryanda Doktorun iyiyse hiç sorun yaşamazsın inşAllah 🙏
rileyss Aylin0808 bebeklerin %90 ı dönüyormuş, merdiven inip çıkmak, kasıklara doğru eşinizin konuşması da dönmesine yardımcı olabiliyormuş
Aylin0808 rileyss ay Insallah Döner daha ya benim Doktorum döne bilir dönmeye bilirde dedi hayirlisi ama dönmesini cok istiyorum😂
Dido Benimde dönmemişti en son kontrolümde yarın kontrolüm var inşallah dönmüştür normal doğum istiyorum bende
Dido Aylin0808 çok şükür dönmüş :) 31 haftalığım 29 eylülde tekrar çağırdı nts, ye bağlanıcakmışım hayırlısı bakalım sıkı kontroller haftaları geliyo bence, Rabbim nerde varsa yardımcısı olsun 🙏
deletedmom209 Aylin0808 dönenden ne hayır gördük ki benimki 29 da döndü gelcem anne gelcem anne diye tutturdu sabırsız
deletedmom209 Aylin0808 gelmedi daha 34 e girdik ama durmuyor artık iyice açılmam arttı nst de 130 sancım var
Aylin0808 Bsranurr Vallah stres yapmamaya calisiyom ama bi an aklima geliyor diyorum ya dönmezse😫🤦♀️