Glck_anne Şuan 23+4 haftalığım ve afedersiniz lavaboya gittiğimde iç çamaşırımın biraz ıslandığını farkettim.su gibi ıslanmış ama ben bi ıslaklığın farkında olmadım.sizce bu akıntı mı yoksa suyun gelmesimi 😕
12mommy Glck_anne o haftalarda oluyor hatta öyle bir geliyor ki bacakdan akıyor gibi akıntıdır korkma canım
Glck_anne Gulsurmeli haklısın ama şuan ilçedeyim ve kadın doğumdan salı günü için sıram var ve şuan sıra almaya çalıştım randevu çıkmadığı için endişelendim birazcık acaba su gelmesimi diye
Glck_anne 12mommy azda olsa içim rahatladı canım teşekkür ederim herkese yazdığınız için.su gibi olduğu için endişelendim bir de ilk defa yaşadım panikledim randevumda salıya olduğu için ne yapacağım diye düşünmeye başlamıştım inşallah bi sorun yaşamam bu konuda
Glck_anne Yayamazbebek peki idrar kaçırma olsa hissetmez miyiz 🙈ilk Gebeliğim o yüzden herşeyde tedirgin oluyorum 🙈
Glck_anne Yayamazbebek benim gördüğüm kadarıyla çok değildi ama iç çamaşırımı azıcık ıslatmıştı umarım dediğin gibidir☺️🌺