sendekimsinnn Kızlar 15 haftalık hamileyim bu birkaç gündür göğsümde mor damar gibi şeyler farkettim yani damar gibi duruyor ama çatlakta olabilir bilmiyorum çatlak olunca nasıl oluyor
mirage333 sendekimsinnn damarın belirginlesmesi çok normal onlar catlak olmuyor. Gogusleriniz buyüdügü icin ve süt bezleride artik yavas yavas calismaya basladigi icin boyle oluyor. Benimkide o sekilde. Catlaklar icin once kizariklik oluşuyormuş.
sendekimsinnn mirage333 ya umarım çatlak değildir birden öyle görünce morelim bozuldu göğüslerim normalde küçüktü şimdi iki katına çıkmış sanki ilk defa böyle görüyorum
mirage333 sendekimsinnn aynen ben 80 beden sudyen kullaniyordum şuan 85 beden acıtiyor biraz 90 a gecicem. Hamilelikte cok normal :)
Elif9292 sendekimsinnn cinsiyeti nedir genelde buyuyen gogusler kiz olur derler bende 3 kizimdada ayni oldu
blueberyy00 sendekimsinnn Yani çok aşırı olmadı ama he göğsümde 2-3 yerden çatladı o yerler büyüyor sadece 36. Haftadayim çok büyümedi gogsum doğumdan sonra süt dolunca da catlarmi diye merak ediyorum sadece kızarık olur ilk diyorlar ama göğüslerim mor çatladı direk
blueberyy00 sendekimsinnn bende de 19. Da ilk gördüm ne yazık ki ama ilk bir iki hafta çatlak olduğunu anlamadım.mor damar gibiydi zamanla büyüdü çatlak görünümü aldı
blueberyy00 sendekimsinnn birşey kullanıyor musun ben hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum tabi çatlağı gördükten sonra basladim ama belki bol.bol nemlendirirsen artmaz