Ceylankosova doğru söylüyorsun canm. Her doktor tıp okumasına rağmen farklı teşhis koyup farklı tedavi uygulayabiliyor.. Bende 3 sene önce kadar tehlikeli bir gebelik yaşadım kaç doktor gezdim hatta biri hemen alalım dedi anemi hastası olmama rağmen çünkü o gebelikte müdahale edilirse kanamayı durdurmak zor olabiliyormuş rahimi almaya hatta ölümle bile sonuclanabiliyormus. Yüce Allah yardım etti aldırmadım sonra bir doktorla tanıştım buradaki bir çok doktorun hocasiymis 1 ay hastane yattım müdahale edildi, zor zamanlardı psikolojik olarak yorucuydu o kadın doğumda öyle hastalıklarla karşılaştım ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ne zaman ki tehlike kalktı kürtaj oldum. Allah a çok şükür. Allah iyilerine denk getirsin. İnsanlar öyle şeyler yaşıyor ki burda sorması cahillik anlamına gelmiyor daha önce tecrübe yaşamış insanlara danisiyior doğal olarak .. Bizlerinde akıl vermesi çok bildiğimizden değil aslında yaşadıklarımızdan… Yüce Rabb im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin canm..Selam ve dua ile . 🌹🤗❤️