Sulesaglam Yenihesapp adet gününu beklemek en sağlıklısı hamile olsanız bile yanıltabilir hayalkırıklığna uğratabilir öyle testler ben iki gebeliğimde adetimin birinci günü test yaptım ve baya koyu çizgi çıktı 3 haftalıkken erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz
Sevgi02020 Yenihesapp evet benim içime bir his girdi test yaptım 2 dk sonra çok silik bir cizgiydi sonra kan verdim betası düşük çıktı bı kaç gün geçti tekrar verdim 3haftalik hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
Yenihesapp Sevgi02020 aynen bendede bı his var ama.hayal.kirikligindada çok korkuyorum ya aminn inşallah canım 🤍🥰🥰
12mommy Yenihesapp hayır aksine 7 gün kala silik çizgi çıktı 2 gün sonda tekrar yaptım çift çizgi çıkmıştı
Cnsl32 Yenihesapp valla bence önce evde kendin bi test yap tek çizgi çıkarsa 1 hafta daha bekler sonra tekrar yaparsın ben ilk tek çizgi çıkınca çok üzülmüştüm bide vajinismusum falan vardı terapiste gittik zar zor yapmıştık bide tek çizgi çıkmıştı baya bi üzülmüştüm sonra tekrar yapıp çift çizgi görünce heyecandan 3-4 tane birden yapmıştım hatta acaba testler mi yanlış diyip eşime bi testi de sende deneyelim demiştim😂senin de Allah gönlüne göre verir inşallah☺️
Yenihesapp Cnsl32 😂😂amin canım sağlıkla kucağına al inşallah peki bu ucuz testlerde mi almıştınız pahalı testlerdenmi bı kaç tane almak istiyorum bende o yüzden soruyorum 😅😂
Melekipek Yenihesapp yani öyle gibi 3. Gebeliğim çok kafama takmadım ama istedim yani olur veya olmaz dedim önemsemedim canım Allah herkesin gönlüne göre versin
Yenihesapp Melekipek amin inşallah canım bende çok heveslendim galiba o yüzden hemen öğrenmek istiyorum 😂
Yenihesapp Ezo25 şekerde hicbi değişim olmadı karıştırdım filan ama yok karbonatta çok çok küçük kabarcıklar oldu canım
Yenihesapp uzlet bu ucuz olan testlerde mi almıştınız bide pahalilari varya onların siz hangisiyle yaptiniz
Minigim38 Sanırim ben ögrendim. Hamileligimi 1 martta ögrendim 663 cıkti beta degerim 7 martta hastaneye gittim 4+4 oldugunu söyledi. Ben kaset test yaptim tam adet günümde kıpkırmızı oldu inanamadim 2.kez bidaha yaptim yine kıpkırmızıydı🤗🥰
Yenihesapp Minigim38 sağlıkla kucağına al inşallah canım bende yapicamda çıkmaz diye yapamıyorum heyecandan 😂😂
Cnsl32 Yenihesapp sağol canım teşekkür ederim🥰valla pahalı olan ne kadar bilmiyorum benim aldığım 6-7 liralık bişeydi o yüzden 2-3 tane almıştım yanlış falan çıkar diye ama hepsi de doğru çıktı önceki aldıklarımdan birisinde hiç çizgi çıkmamıştı bazen hatalı olabiliyor sen yinede 2-3 tane al😊
Ada_mommy 2 haftalikken öyrendim😄adetime 7-8 gün kala test yaptim pozitiv olunca kan testi yaptirdim 2.5 hafta çıktı.10 haftalık hamileyim❤️
Yenihesapp Ada_mommy hemen çıktımıii anaam benimde hemen gitmem lazım sağlıkla kucağına al inşallah canım 💛
Ada_mommy Yenihesapp evet canim adetime 1 hafta kala kan testi yaptim 30.9 cikti bu hafta keçdi yaptim 647 cikti
Tazeanne0134 Yenihesapp evet ben ilk gebeliğim de 22 nisanda korunmayı bıraktık 8 mayısta hamile olduğumu öğrendim sana öyle söyleyim şimdi de oğlum 25 aylık ve bende 28+5 haftalık hamileyim bunda da 27 ağustosta düzenli ilişki oldu 13 eylülde de bu hamileliğimi öğrendim
Yenihesapp Tazeanne0134 sağlıkla kucağına al inşallah canım çocuklu hamilelik nasıl beni biraz tedirgin ediyorda