Bebegimizolsundu Deletedmom_85 benim de bel ağrım başladı sökülecek gibi geçen ayda böyle olmuştu ertesi gün geldi
Bebegimizolsundu Deletedmom_85 dün gece yine taptım ben yok negatif çıkıyor 🥺üç tane test yedim silcem bu uygulamayı artık yaaa
Deletedmom_85 Bebegimizolsundu benimde ara ara kasık ağrım gidip geliyor bende ya bu gece yada yarına kesin sökülürm gibi geliyor. Vallahi darlandım bende ya ne olacaksa olsun artık
Deletedmom_85 Esmavoles bugun normalde. en geç yarın oluyorum bazen erken bazen Bi gün geç oluyor düzenli normalde Yarın kesin olurum bugun olmazsam gebelik yoksa tabi. Test yaptım ama negatif 😒
Deletedmom_85 Bebegimizolsundu daha dün yaptım işte bugun de adet günüm 😒 olsa çıkardı zaten ya yüzde doksan yok
Esmavoles Deletedmom_85 cok sukur canim sende stres yapma emi kendine stres herseyi olumsuz yonde tetikliyo herseyi insanin elinde degil ama iste
Asyasultan Deletedmom_85 devlette poliklinikteki doktora rica edin test vereceğim diye sonuçta bunun zamanı önemli birisi yardımcı olmasa birisi olur bence