Nimet72duran Kizlar bebekler için şu tarak takimlari seti varya içinde törpü makas aspiratör falan var o seti almak sartmi sizce bide o makas ne işe yariyo bebekde ben anlamadım
Lulikli Nimet72duran ben tarak seti almadım canım. Tırnak makası, törpü, makas 3lü set aldım. Bebeğin tırnaklarını kesmek için o makas daha küçükken bildiğim kadarıyla
Ozge Nimet72duran ben ebebeğin setini aldım ama kıl fırçasını sevmedim. Yeniden kıl fırça alıcam. Babyjem alsaydım keşke diyorum
Deletedmom10846 Nimet72duran normal makas gibi olan tırnak makasları çok kullanışlı etini kesme ihtimali olmuyor. Oğlum 3 yaşına girecek hala o makasla kesiyorum çok rahat olduğu için çıt çıt makasa geçemedim😊 ben tarak ve tırnk makasını ayrı ayrı almıştım setler halinde
yasemin_- Nimet72duran hepsi gerekli malzemeler diye düşünüyorum set olarak almak daha uygun uzun bir süre araştırdım hatta tek tek alacaktım falat pahalıya denk geliyor.
Elis11 Ozge yaninda chicco falan asiliydi 250 lerde boyle kendim ayri ayri alayim dedim ates olceri fircasi tirnak makasi yine 90 flndi evet yesill :( yumsakmi peki
Ozge Busramzcgl ben de ebebek indiriminden almıştım artık yenisini almam belki babyjem in kıl tarağını alırım
Busramzcgl Nimet72duran https://www.hepsiburada.com/babyjem-bebek-bakim-seti-mavi-9-para-p-AILEHDMAR8961579?magaza=ATTA+BEBEK&url_src=and-product-detail