Hayalll Kizlar bayramdan 3 gun once kontrolum vardi gittim kan aldilar İndirekt Coombs Testi icin sonuc bayramdan snra gelecek ona gore igneni yapariz dedi doktor 28 hfdaliktim o gun... bgn doktorum aradi test sonucu cikms negatif gelmis ama igneyi gel yapalm dedi 30hfdaligim suan bu arada nrmlde 28.hfdada yapilmasi gereken igneyi suan oldum bi sorun olr mu dedm gec yabdik snki yk olmaz dedi nyse asagi indim sekretere bde ne ogreneyim 350 tl ignenin fiyati ve nakit odeme kesnlkle taksd indirim yk ..nrmlde heray duzenli testlermi kontorllermi en basndan orda yaptiriorm heray 200den fzla pra veriorm kiza dedm ki suan usdumde okdr yok beklersen 1 saate yda yarina getireim ztn surekli burdayiz yk olmz hanmefendi senet imzalain ozmn blmm ne sesini yukseltti esim grdi araya niye yaygara yapiorsun kacan yk sonucda heray buraya gelioruz doktorumuz burda odememiz duzenli sesini nie yukseltiorsun kiz hala dha sorun varsa hsdane sahbiyle gorusun presodur bu bilmm ne snki bz presodur nedr blmioruz sdce bsy rica eddk ki evimizin karsisi yani kacan var gbi davrandi cok sinirlendim sikayt edicem gerekirse doktorum ck ii o gereksz calisan yuzunden deismek isdemiorm doktorumu ama esim baya bi sinirlendi ignenin fiyatni soleseydinz ona gore gelirdm dedi ..nyse knu uzadi baya orda ama resmen doktorda olmayan hava bu calisan personellerde var blmiorm ck cnm skldi bu duruma emir altinda olablr calisan isini yapior saygm var ama duzgun bir dil uslub olsaydi kske heray bzm yuzumuzu goruor snucda..
Hayalll Mrvbdk burda ykmus cnm ya aradm sn yazdikdan snra sordum hsdanede ykmus yine disardan eczaneden alinip gidilirse yaparlarmis 🤔🙄🙄
Mrvbdk Hayalll onada reçete yazıyorlar canım en azından özelden ucuzdur bence bi öğren vurunmadysan daha
Hayalll Mrvbdk vurdular valla cnm pasa psa odedik ! Tecrubeszlk kotu bsy gerckden ilk hamileligim ve uyusmazligi ogrendikden belli bsy bilmioruz nolck nasl ypcz die anck igneden knusuolar surekli