Busra__123 Selam kızlar 23+5 haftalık hamileyim ancak asla kilo alamıyorum karnım çıktı fakat ilk aylarda verdiğim 4 kilo vermiştim hâlâ o kiloda duruyor bir kilo bile alamıyorum endişelenmem gerekirmi başına gelen varmı
Zeyzey_12 Busra__123 bende öyleyim canım aslında yiyorum da verdiğim kiloyu aldım ama kilom çok yok galiba metabolizmam çok iyi ondan olabilir.. Annem genetik olduğunu söylüypr oda hamileliklerinde kilo almazmış. Ablam da almadan geçirdi bi sıkıntı olmadı sende takma kafana ama doktoruna danış tabii ☺️
Kb_plt Busra__123 doktor Banada kilo alman gerek dedi ama bebeğinizin kilosu iyiyse korkmayın bence sabah kahvaltısı ce ara öğünlerinize daha çok önem verin. Yatmadan önce süt içmeyi ihmal etmeyin.
MissBus Busra__123 canım ben de 19+4 üm şuan dün tartıldım 61.5 kg. İlk hamile kaldığımda 60.5 falandı. Aşerdiğim için kilo vermiştim. 1 kg almışım neyse. Kendimi hiç kilo almış hissetmiyorum. O 1 kg da göğüslerime gitmiştir her halde :)). Kollarım falan inceldi aksine. Bana da bebek kilosu söylenmedi henüz hiç. Cumartesi günü doktora gidicem. Bebeğin kilosunu sorucam. Bu dan önce aşeemekten kilo verdim baya o zaman bile bebek gelişimi normaldi. Bebeğin gelişimi nornalse kilo almışsın vermişsin çok da problem değil aslında. 9 ay aşerip höbişey yiyemeden sağlıklı bebek doğuranlar var. Gönlünü bulandırma. Sorun olmaz inşallah.
Busra__123 Zeyzey_12 genetikde boyle bi sey yok ki ben normalde kilo veremeyen biriyimdir aklım çok karıştı
Htcnal Busra__123 Ben de almadim ,hatta baslangic kilomun baya altindayim.Bebegim iyi ilerliyor,hic de dert etmiyorum ,hatta mutluyum bu durumdan,hem bebek iyi hem kilo yok .Son 3 aya sakliyorum kilo hakkimi🙈
Busra__123 Htcnal henüz bebeğin kilosunu hiç söylemedi doktorum aslında endişem biraz da ondan yoksa kilo vermek beni sevindirir bile
Busra__123 Htcnal buda aksaray gibi küçük bir şehir de yaşamanın dezavantajlarindan maalesef özel hastanelerde bile ilgi yok bırak söylemesini ultrason kağıdında da yazmıyor anlamadım yani