minikkmelek kızlar son adet tarıhımin ılk gunu 6 subattı 8 martta kan verdım 188 cıktı deger nasıl sızce biraz tedırgınım dusuk mu dıye 🙈
MercimekveeAnnesiii minikkmelek Benimde 288 çıkmıştı 2 3! haftalık çıkıyordu inşallah canım 1 buçuk hafta sonra tekrar git ben 4 haftamda keseyi görmüştüm 💗💗
Zeyzeyp minikkmelek siz gene 188 le öğrenmişmiişinz bn 82 ile öğrenmiştim 🙃yani küçük olduğu icn canm iki gün sonra gene verdim 287 olmuştu yani önemli olan iki gün arayla iki kat artıp artmıcgı daha çok küçük ama hayırlı olsun canm ❤️
minikkmelek MercimekveeAnnesiii haftaya persembe kontrole cagırdı kese gormek için bakalım. içine bır tedırgınlık geldi 😞
Fidan97 Canım benimde son adet tarihim 5 Şubat pazartesi günü beta değerim 614 çıktı bende tedirginim çok mu yüksek diye korkuyorum 😔
bebisimveannesi minikkmelek ben 42 ile ogrenmistim hastaligima 3 4 gun kala ama sıkınti olmadi suan 14 haftaligiz🥰 az degil yani korkmana gerek yok onemli olan yukselmesi ne kadarla ogrendigin degil canim
bir_pasa_annesi minikkmelek benim âdet 5 Mart cnm 4 nde 46 çıktı 7 sinde 202 çıktı normal dedi doktor