Bebegim0101 Cadoloz durum yazan yerde yazması lazim normalde ama cikmamis demekki Adanada aksam en gec 6 7 gibi çıkiyor sistemden gorebiliyoruz cnm
Cadoloz Bebegim0101 yok hic bisey yazmiyor canim demekki yarin ogleden sonra belli olcak ne yaziyor beta falan diye aciklamalimi yaziyo yoksa sadece deger mi yazıyor
Bebegim0101 Cadoloz yani yaptirdign test ve deger yazması lazım.Ama dedigim gibi Ankaradaki sistem farklı demekki bizdr boyle degil
Cadoloz Nesrincente Bebegim0101 @Bebegimizolsundu @Alparslannannesi @Edafkrt Bugun tekrar erken gebelik testi yaptim bu sefer hic cikmadi dün galiba yanlıştı test kan vermistim dün oda ogleden sonra cikacak zaten belli ki negatif cikacak hayirlisi degilmis napalim 😢
Alparslannannesi Cadoloz öyle düşünme belki bu yaptığın test yanlıştır bekle istersen kan sonucuna bakalım
Cadoloz Alparslannannesi kan sonucumda açıklandı şimdi 0.2 cıkmış buda bana cok büyük ders oldu bidaha reglim gecikmeden test yapmayacagım 😢
Ogrtbusra Cadoloz sağlık ocağının ismini yaz canım ordan test sonuçları falan diye çıkıyo barkod numarasını girip bakıyosun