Gunescicek Merhaba hanımlar, 30 haftalık hamileyim bebeğim maşallah çok hareketli bazen hareket ederken karnımdan çıt diye ses geliyor sizlerde de oluyor mu, bu ses neden olur?
Anneoluyorummmm Gunescicek bu soruyu hep duyar oldum da 35 haftalığım o ses den hiç gelmedi nasil bişi acaba 😱
AZE346552 Gunescicek eklem sesleri annesi benim de Bi gece öyle oldu ödüm koptu çok korkmuştum Dr sordum normaldir dedi bebeğin eklem sesleridir 😂doğurdum kızım hayla öyle Bi dönse, kalksa çıt diye ses çıkar
Eclinass Gunescicek senin ki titriyor mu böyle arada titriyor bebe napiyosa😅😅 1dakka içinde oluyo geciyo
Gunescicek Parmak Anneoluyorummmm parmaklarınızı çıtlatırsınızya o sese benziyor bazende diş gıcırtma sesi gibi ama bebek hareket ederken oluyor ilk duyduğumda korktum şimdi alıştım sürekli oluyor. İnterneten baktım bebeğin eklem yerleri çıtlıyormuş diye okudum ama başka bir sebebi varmı merak ettim birde zararı varmı acaba bebeğe
Gunescicek Eclinass titreme değilde kalp atışı gibi oluyor bazen oda hıçkırık tutunca oluyormuş baya uzun oluyor çok uzun hıçkırık tutuyor bebeğimi elim karnımda konuşuyorum onunla. Titreme neden olur acaba hiç bilmiyorum