igvescarim 24 haftalık hamileyim. Dün 1 bardak evde sıkılmış portakal greyfurt suyu karışımı içtim. Dışarda bırakmışlar. Bozulmuş. Ama ben içerken biraz ekşimsi normaldir diye içtim meğerse bozukmuş 🤦🏻♀️ Acaba birşey olur mu ?
Melekimsi igvescarim semptomları gözlemle canım , mide bulantısı kusma vs gıda zehirlenmesi ihtimali olursa, doktorla görüşürsün 🙏🏻
Deletedmom72728 igvescarim meyve olduğu için n bişi olacağını sanmıyorum peynir ne biliyim süt filan olsaydı yada bozuk süt ürünleri olsaydı belki bir ihtimal ama meyvede sorun olacagini sanamam çünkü satılan meyve suyularini nasıl yapıldığını biliyoruz çoğunlukla çürük halk alışık bişi olmaz ama yinede sen bir anormallik hisserdesen doktora git
Grayworldinsideme igvescarim boşuna panik yapmayın gıda zehirlenmesi olsa bile bebek kolay kolay etkilenmiyormuş kusmaya bağlı aşırı sıvı ve elektrolit kaybı olmadıkça. İçiniz rahat etmesi için doktora gidin bence.
igvescarim Çok tşk ederim. Dün öğlen içmiştim. Dün çok halsizlim akşam ama aklıma hiç gelmedi Bugün öğrendim mide bulantısı felan yok ama bebeğe birşey olur diye korktum. Hiç de hareket etmedi bugün
Melekimsi igvescarim korkma 24 saat Bebek hareketlerini de incele , genelde uyuyor oluyorlar 😊 ben de yaşamıştım her zaman aynı harekette olmuyor , yine de 24 saatte hareket etmezse doktorla görüşüp muayene olmalısın her ihtimale karşı 🙏🏻
Melekimsi igvescarim gıda zehirlenmesi yaşayan biri olarak söylüyorum 1.5 gün boyunca kusmaktan ölmüştüm 🤭🤭 su kalmamıştı artık vücudumda çok çık zor bir durum. Halsizlik falan hiç bir şey değil onun yanında 😅😅
igvescarim bebislerimi_buyutuyorum dün çünkü halsizdim ama aklıma gelmedi bugün kuzenim bozulmuş akşam içecektik içemedik diyince bana öyle dank etti bugün de bebek kıpırdamayınca korktum ve ben panik atak hastasıyım aklıma zaten hep en kötü şeyler geliyor keşke birde böyle taraflardan düşünseniz 🤲🏻🌸
igvescarim Melekimsi geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın size de kimseye de 🤲🏻🌸 cvp verdiğiniz için görmezden gelmediğiniz için çok teşekkür ederim
bebislerimi_buyutuyorum igvescarim valla ben değişik bişey söylemedim birde sizin taraftan dusunemem 🤦🏻♀️
igvescarim Deletedmom72728 çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür 🤲🏻
igvescarim Grayworldinsideme çok tşk ederim Allah razı olsun çalışıyorum. Dün hastaneye bebeği göstermeye gittim izin aldım şimdi de izin alsam çok dert olur. 😔 kusmam felan yok çok şükür hatta iyiyim de sadece birşey olur mu diye korktum iş çıkışı gidecem hastaneye 🤲🏻