Ecemtnkl 34+6 haftalık hamişim ama su fazlalığı var dediler bu sebeble büyüme geriliği varmış 2 hafta önce kilosu 2300 şimdi 1900 şeker tansiyonum VS yok yatış verildi başına gelen var mı korkuyorumm
Esenkaplan Ecemtnkl makina yanlis olcmus olabilir 2300 den nasil 1900 e düşüyor baska dr baksin birde be diye hastaneye yatırdılar anlamadim ben
Prenseslerimm_3 Ecemtnkl bende de gelişim geriliği var 34 de 2100 gr’dı 35’de 2200 gr olmuş çok az aldı alalım hemen bebeği dedi ama ben müsade etmedim şimdi beslemeye çalışıyorum 36. Haftadayım sizinki birde kilo vermiş olarak gözüküyor bence başka bir doktora daha gidin derim
edis22 Prenseslerimm_3 alalim derken?😳 yani sezeryen yapip cocugu kuvezemi buyutelim yoksa bildigimiz kurtaj veya aldirma falanmi?🙊
Esenkaplan Ecemtnkl tamam büyüme geriliği olur herkeste olan bisey ama gerilik demek kilo verme anlamında değil minyon bebektir zayif olur dogunca alir kilosunu
Ecemtnkl Esenkaplan Esenkaplan bunu doktorlar söylemiyor direk yatış verdiler soruyorum kilosu ne kadar söylenmiyor sancım VS yok şeker tansiyonum yok değerlerim çok iyi ayına göre gerideymiş
Tulayyy- Ecemtnkl tansıyon buyumeyı engekkıyot varmı oyle bı sıkıntınız bnde 35 deym ama bebek 1955 gr 32 den ılerlıyor haftaya doguma akıcm dedı😔 preklamsıden korkuyoruz
Ecemtnkl Tulayyy- bende tansiyon yok inşallah birşey olmaz çok geçmiş olsun bana erken doğum demediler sadecee 37.haftaya kadar yatış verdiler sonra doğum planlaması yapılacak dediler