2cucukanasi Anneoluyorummmm 36+5te söyledi işlemlerimi yaptım sadece covid testim kaldı onu da 2 gün öncesinde yapmak gerekiyormuş yine de tedbiri bırakmamak adına doğum öncesi kontrole gel dedi
Sinem_20 Anneoluyorummmm 37+3′te verdi günümüzü 18 martta inşallah pazartesi son defa kontrole gidicem randevu bulamazsam diye kağıt imzalayıp verdi bununla gel dedi 9 günümüz kaldı🥲💙
2cucukanasi Anneoluyorummmm şuan 37+3um 18 martta doğum 38+5e denk geliyor bugün bebeğin durumuna nstye göre karar verir canım daha erken diyebilir haftaya gel demişti bana 35 haftalıkken randevu bulamıyorum diye kağıt yazıp imzalıyor randevusuz gidiyorum
Anneoluyorummmm 2cucukanasi anladım canım benimde 34. Haftada kasilma cikmşti nst de iğne falan oldum. Ondan haftaya tekrar gel dedi nst bakcak yine tarihide knşrz dedi ama inşallah knuşur😂
2cucukanasi Anneoluyorummmm kasılman çıktıysa iğne yapıldıysa durumun değişir canım gün verebilir bekletmeden bebeğin gelişimi ve kilosuna bağlı rabbim sağ salim kavuştursun 😊
Anneoluyorummmm 2cucukanasi amin canım inşallah sende🙏 kilosun ve gelişiminde sıkıntı yok Allahtan birde demesin yarın doğum🙄😳
Bahar2622 Anneoluyorummmm Hayir sezaryan oldum 😇 merak ettiklerin varsa cevaplayabilirim bugün sohbet günümdeyim😀
Bahar2622 Anneoluyorummmm profilimde doğum hikayem var bakmak ister misin simdi burdan yazsam coook uzun sürer 😀